F Blindspotting trailer: Το τηλεοπτικό sequel της αγαπημένης ταινίας έρχεται στο Starz! - FilmBoy Blindspotting trailer: Το τηλεοπτικό sequel της αγαπημένης ταινίας έρχεται στο Starz! - FilmBoy
  • Latest News

    Blindspotting trailer: Το τηλεοπτικό sequel της αγαπημένης ταινίας έρχεται στο Starz!


    Μία από τις πιο υποτιμημένες ταινίες των τελευταίων ετών, το Blindspotting του Carlos López Estrada ήταν μια υπέροχη ταινία που έπασχε σε δύο τομείς, σε promotion και star power. 
    Με λίγα λόγια, πολύ λίγοι την είδαν, όμως όσοι της έδωσαν μια ευκαιρία ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω.

    Τρία χρόνια αργότερα, οι σεναριογράφοι Daveed Diggs και Rafael Casal πήραν το πράσινο φως από το Starz να συνεχίσουν την ιστορία τους, έστω και σε τηλεοπτική μορφή.

    Η ομότιτλη σειρά πιάνει το νήμα περίπου έξι μήνες μετά το φινάλε της ταινίας και επικεντρώνεται στην Ashley, την σύντροφο του Miles, ο οποίος αναμενόμενα καταλήγει στη φυλακή και εκείνη αναγκάζεται να μετακομίσει μαζί με το γιο τους στο σπίτι της μητέρας του, με την συγκατοίκησή τους να προκαλεί χαοτικές καταστάσεις.

    Η Jasmine Cephas Jones επιστρέφει, έχοντας αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας δίπλα της την Helen Hunt (I See You). 
    Ο Rafael Casal θα έχει μικρότερη συμμετοχή, ενώ προς το παρόν δεν αναφέρεται κάποια εμφάνιση του Daveed Diggs, αν και δεν πρόκειται να εκπλαγούμε αν κάνει κάποιο cameo.

    Το Blindspotting θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blindspotting trailer: Το τηλεοπτικό sequel της αγαπημένης ταινίας έρχεται στο Starz! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top