F Solos trailer: Η φύση της ανθρωπότητας στο επίκεντρο της νέας ανθολογιακής all-star σειράς της Amazon - FilmBoy Solos trailer: Η φύση της ανθρωπότητας στο επίκεντρο της νέας ανθολογιακής all-star σειράς της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Solos trailer: Η φύση της ανθρωπότητας στο επίκεντρο της νέας ανθολογιακής all-star σειράς της Amazon


    Άγνωστος μέχρι πρόπερσι, ο David Weil έπεισε την Amazon να αναλάβει την παραγωγή της πρώτης του σειράς Hunters, και με τις δύο πλευρές να βγαίνουν κερδισμένες. 
    Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, και ο Weil με άλλον αέρα, παρουσιάζει το επόμενό του project με τίτλο Solos.

    Εδώ έχουμε μια ανθολογιακή μίνι-σειρά που καταπιάνεται με ιστορίες ανθρώπων που αναδεικνύουν το τι σημαίνει να είναι άνθρωπος, να μοιράζεσαι εμπειρίες, ακόμα και στις πιο μοναχικές στιγμές μας.

    Πρωταγωνιστούν οι Morgan Freeman (Angel Has Fallen), Anne Hathaway (Modern Love), Helen Mirren (Catherine the Great), Uzo Aduba (Mrs. America), Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), Constance Wu (Fresh Off the Boat), Dan Stevens (Legion) και Nicole Beharie (Sleepy Hollow).

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 7 επεισοδίων και ανέβηκε στο Prime Video στις 21 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Solos trailer: Η φύση της ανθρωπότητας στο επίκεντρο της νέας ανθολογιακής all-star σειράς της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top