F Ο δημιουργός των Vikings ετοιμάζει νέα σειρά για τον θρυλικό παράνομο της Άγριας Δύσης, Billy the Kid! - FilmBoy Ο δημιουργός των Vikings ετοιμάζει νέα σειρά για τον θρυλικό παράνομο της Άγριας Δύσης, Billy the Kid! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός των Vikings ετοιμάζει νέα σειρά για τον θρυλικό παράνομο της Άγριας Δύσης, Billy the Kid!


    Μπορεί να ετοιμάζει το Valhalla, την spin-off σειρά της μεγάλης του επιτυχίας Vikings, όμως ο Michael Hirst φαίνεται πως δεν θα περιοριστεί στις νέες περιπέτειες των Σκανδιναβών "βαρβάρων", βάζοντας στα σκαριά μία τελείως δααφορετική ιστορική σειρά.

    Όπως αποκάλυψε το Variety, το κανάλι Epix έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη παραγωγής μιας επικής σειράς για τη ζωή του θρυλικού παράνομου της Άγριας Δύσης, William H. Bonney, κατά κόσμον Billy the Kid.

    Η σειρά θα παρουσιάζει τη ζωή του νεαρού από τη παιδική του ηλικία και τις ιρλανδικές του ρίζες, μέχρι την ανέλιξή του σε τρομερό καουμπόι και τον ρόλο του στον πόλεμο της Lincoln County.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Tom Blyth, έναν άγνωστο Βρετανό ηθοποιό με μόλις ένα credit στη φιλμογραφία του, η φυσιογνωμία του οποίου όμως ταιριάζει ταμάμ για το ιδιαίτερο πρόσωπο του Billy.


     
    Παρότι δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αυτές δεν θα αργήσουν να "κλειδώσουν" μιας και η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο και να βγει στον αέρα μέσα στο 2022, με τον Otto Bathurst (Peaky Blinders) να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια.
    Αναμένουμε με ανυπομονησία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός των Vikings ετοιμάζει νέα σειρά για τον θρυλικό παράνομο της Άγριας Δύσης, Billy the Kid! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top