F Νέα ταινία για τους Phil Lord & Chris Miller για εκείνους που μας τα 'λεγαν για την πανδημία αλλά δεν τους ακούγαμε! - FilmBoy Νέα ταινία για τους Phil Lord & Chris Miller για εκείνους που μας τα 'λεγαν για την πανδημία αλλά δεν τους ακούγαμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα ταινία για τους Phil Lord & Chris Miller για εκείνους που μας τα 'λεγαν για την πανδημία αλλά δεν τους ακούγαμε!


    Τους γνωρίσαμε από τα Cloudy with a Chance of Meatballs και Jump Street και για μερικά φεγγάρια ήταν το hottest new thing in Hollywood. 
    Άγνωστο γιατί, σταδιακά περιορίστηκαν στα καθήκοντά τους ως σεναριογράφοι και παραγωγοί, και παρότι το όνομά τους ενεπλάκη με πολλά νέα projects, κοντεύουν οχτώ χρόνια από την τελευταία τους σκηνοθετική δουλειά.

    Το δίδυμο Phil Lord & Chris Miller μόλις πρόσθεσε ακόμα ένα στο συρτάρι τους, αυτή τη φορά όμως αρκετά διαφορετικό, αναλαμβάνοντας τα ηνία ενός δραματικού θρίλερ για την έναρξη της πανδημίας!

    Η ιστορία του The Premonition βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis (Moneyball, The Big Short) και παρουσιάζει τις ιστορίες διαφόρων ανθρώπων σε καίριες θέσεις, που τις πρώτες ημέρες της πανδημίας αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και προσπάθησαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, αντιμετωπίζοντας τους σκεπτικιστές που τους χλεύαζαν.

    Το ύφος της ταινίας χαρακτηρίζεται αντίστοιχο του All the President’s Men, με τους Lord & Miller να αναλαμβάνουν και τη παραγωγή για λογαριασμό της Universal.

    Το The Premonition λέγεται πως θα είναι η μεθεπόμενη ταινία του διδύμου, οι οποίοι αυτή τη περίοδο ετοιμάζουν το διαστημικό Project Hail Mary με τον Ryan Gosling.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα ταινία για τους Phil Lord & Chris Miller για εκείνους που μας τα 'λεγαν για την πανδημία αλλά δεν τους ακούγαμε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top