F Going In Style trailer: Caine, Freeman και Arkin γίνονται ληστές στα γεράματα! - FilmBoy Going In Style trailer: Caine, Freeman και Arkin γίνονται ληστές στα γεράματα! - FilmBoy
  • Latest News

    Going In Style trailer: Caine, Freeman και Arkin γίνονται ληστές στα γεράματα!


    Πριν γίνει γνωστός με τον Μπάτσο του Μπέβερλυ Χιλς το 1984 και κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ για το Άρωμα Γυναίκας το 1992, ο σκηνοθέτης Martin Brest είχε κάνει μια κάνει μια κωμωδία για τρεις γηραιούς φίλους που αποφασίζουν να νικήσουν το σύστημα.
    Η ταινία λεγόταν Going In Style και πρωταγωνιστούσαν οι George Burns, Art Carney και Lee Strasberg.

    Η ταινία δεν έτυχε σπουδαίας υποδοχής τότε, ωστόσο οι νεότεροι θα δούμε το remake με πιο γνωστούς και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς.

    Το σύγχρονο Going In Style, σε σκηνοθεσία Zach Braff και Arthur Lewis, ακολουθεί ένα τρίο γηραιών φίλων (με τους βετεράνους Michael Caine, Morgan Freeman και Alan Arkin), οι οποίοι αποφασίζουν να ληστέψουν μια τράπεζα. 
    Ωστόσο, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές με την original ταινία.

    Η ταινία του 1979 έπαιρνε μια …σκοτεινή τροπή στο τέλος, ενώ οι τρεις ληστεύαν τράπεζες για να γεμίσουν το κενό της ζωής τους.
    Στο remake, το (υποτιτλισμένο στα ελληνικά) trailer μας δείχνει μια πιο …ελαφριά κωμωδία, με κίνητρα διαφορετικά (οι τρεις θα ληστέψουν τη τράπεζα που θεωρούν υπεύθυνη για την περικοπή των συντάξεών τους).

    Όπως και να το δεις, μιλάμε για τρεις από τους καλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του σινεμά, έτσι το Going In Style που θα βγει στην Αμερική στις 7 Απριλίου 2017 (στις 22 Ιουνίου 2017 στην Ελλάδα, με τίτλο Εκδίκηση με Στυλ), δεν χάνεται.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Going In Style trailer: Caine, Freeman και Arkin γίνονται ληστές στα γεράματα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top