F Hugh Jackman και Laura Dern στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του The Father - FilmBoy Hugh Jackman και Laura Dern στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του The Father - FilmBoy
  • Latest News

    Hugh Jackman και Laura Dern στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του The Father


    Πριν μας δώσει το The Father ήταν ένας από τους σημαντικότερους θεατρικούς συγγραφείς της γενιάς του, αλλά κινηματογραφικά δεν υπήρχε πουθενά, παρά κάποιες προσπάθειες.

    Όπως είναι λογικό, οι πόρτες πια άνοιξαν για τον Florian Zeller, με τον Γάλλο να μη χάνει χρόνο και να βάζει μπρος την επόμενή του ταινία.
    Αυτή θα είναι το The Son, διασκευή και πάλι ενός δικού του θεατρικού έργου, το οποίο παρά τον τίτλο, δεν έχει καμία σχέση με το The Father.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Nicolas, ένα έφηβο αγόρι που δυσκολεύεται να διαχειριστεί το διαζύγιο των γονιών του. 
    Γίνεται αδιάφορος, το σκάει από το σχολείο, λέει διάφορα ψέματα και θεωρεί πως η μόνη λύση είναι να κάνει μια νέα αρχή στο νέο σπίτι του πατέρα του. 
    Εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά και σκέφτεται να δοκιμάσει να πάει στο σπίτι της μητέρας, όμως τι γίνεται όταν οι εναλλακτικές τελειώνουν;

    Τη ταινία θα αναλάβει ο Zeller με τον Christopher Hampton, όπως ακριβώς και το The Father, με τους Hugh Jackman (Bad Education) και Laura Dern (Little Women) να έχουν συμφωνήσει να έχουν τους ρόλους των δύο γονιών, και τον νεαρό πρωταγωνιστεί να αναζητείται.

    Ο Zeller έχει και ένα τρίτο θεατρικό με τίτλο The Mother, λέτε να παίρνει και εκείνο σειρά;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hugh Jackman και Laura Dern στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του The Father Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top