F Here Today trailer: Billy Crystal και Tiffany Haddish φέρνουν κοντά το παρελθόν και το παρόν της κωμωδίας! - FilmBoy Here Today trailer: Billy Crystal και Tiffany Haddish φέρνουν κοντά το παρελθόν και το παρόν της κωμωδίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Here Today trailer: Billy Crystal και Tiffany Haddish φέρνουν κοντά το παρελθόν και το παρόν της κωμωδίας!


    25 χρόνια μετά το Forget Paris/Όταν Kάποιον Aγαπάς, o Billy Crystal επιστρέφει πίσω από τη κάμερα με το Here Today, μια νέα ευαίσθητη κομεντί που -κατά κάποιον τρόπο- φέρνει κοντά το παρελθόν και το παρόν της κωμωδίας.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Charlie Burnz, έναν βετεράνο κωμικό σεναριογράφο που συναντά -σχεδόν με το ζόρι- την ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια Emma Payge, με μια αναπάντεχη, ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα ευαίσθητη φιλία να αναπτύσσεται μεταξύ τος που δεν λογαριάζει ηλικίες.

    Το σενάριο έγραψε ο Alan Zweibel (SNL, The Story of Us) με τον Billy Crystal, με τον δεύτερο να έχει τετραπλό ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη, παραγωγού και πρωταγωνιστή, την Tiffany Haddish (Like a Boss) στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο και τους Penn Badgley (Cymbeline), Laura Benanti (Take the Lead), Louisa Krause (Dark Waters), Anna Deavere Smith (Can You Ever Forgive Me) και Nyambi Nyambi (Blindspotting) να συμμετέχουν.

    Το Here Today θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 7 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Here Today trailer: Billy Crystal και Tiffany Haddish φέρνουν κοντά το παρελθόν και το παρόν της κωμωδίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top