F Cymbeline trailer: Σεξπηρική βία με σπουδαίο cast - FilmBoy Cymbeline trailer: Σεξπηρική βία με σπουδαίο cast - FilmBoy
  • Latest News

    Cymbeline trailer: Σεξπηρική βία με σπουδαίο cast


    Το Cymbeline είναι μια σύγχρονη εκδοχή του ομότιτλου έργου του William Shakespeare, από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη Michael Almereyda και με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε σε άλλη μία διασκευή του Shakespeare, τον Άμλετ το 2000.

    Η παραγωγή κινήθηκε σχετικά μυστικά, γι’αυτό και δεν γνωρίζαμε τίποτε για αυτή τη ταινία.

    Πάντως, όσοι ακούτε Σαίξπηρ και Hollywood μαζί και τρέχετε μακριά, μη βιάζεστε γιατί το Cymbeline μοιάζει να κινείται στο στυλ του Coriolanus με τον Ralph Fiennes, ή ακόμα και με το Romeo + Juliet του Baz Luhrmann, υπό την έννοια ότι χρησιμοποιεί το έργο του Σαίξπηρ για να τοποθετήσει μπάτσους και μηχανόβιους, σε μια ιστορία με άφθονη βία και ενέργεια.

    Φαίνεται ενδιαφέρον, αν δεις και το ελκυστικότατο cast, με τους Ed Harris, Milla Jovovich, Anton Yelchin και Dakota Johnson, μαζί με τον Ethan Hawke.

    Όπως συμβαίνει συχνά με τα sales trailer ταινιών που δεν έχουν ακόμη διανομή, το trailer αποσύρθηκε από τα Μέσα, αλλά εμείς το έχουμε στο κανάλι μας (μέχρι να μας ζητηθεί να το αποσύρουμε, οπότε σπεύστε).

    Γνώμες;

    Cymbeline trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cymbeline trailer: Σεξπηρική βία με σπουδαίο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top