F Ο σκηνοθέτης του Maleficent 2 ετοιμάζει την κινηματογραφική βιογραφία των KISS! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Maleficent 2 ετοιμάζει την κινηματογραφική βιογραφία των KISS! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Maleficent 2 ετοιμάζει την κινηματογραφική βιογραφία των KISS!


    Μια ανάσα από το Netflix βρίσκεται το Shout It Out Loud, η κινηματογρφική βιογραφία της θρυλικής αμέρικάνικης ροκ μπάντας των KISS!
    Το project έχει μπει σε διαδικασία fast-track με την μάχη προσφορών για την εταιρία που θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα να φαίνεται πως βγάζει νικητή την πλατφόρμα του Netflix.

    Το σενάριο έγραψε ο Ole Sanders, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil).

    Η ιστορία θα ξεκινάει από την παιδική ηλικία των δύο βασικών μελών του συγκροτήματος Paul Stanley και Gene Simmons, και θα παρουσιάζει τη γνωριμία τους, την ίδρυση των KISS, την απόφαση για αυτό το ιδιαίτερο look και φυσικά θα φτάνει μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες τους.

    Οι Stanley και Simmons θα έχουν ενεργή συμμετοχή στη παραγωγή, κάτι που είναι σίγουρα θετικό μιας και η μουσική τους σίγουρα θα πλημμυρίσει την ταινία, όμως όπως καταλαβαίνετε, δύσκολα θα είναι κάτι περισσότερο από μια "αγιογραφία" τους.
    Αναμένουμε νεότερα και φυσικά την επιλογή των πρωταγωνιστών.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Maleficent 2 ετοιμάζει την κινηματογραφική βιογραφία των KISS! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top