F In Treatment trailer: Η Uzo Aduba αναλαμβάνει την ψυχανάλυση στην 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς - FilmBoy In Treatment trailer: Η Uzo Aduba αναλαμβάνει την ψυχανάλυση στην 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς - FilmBoy
  • Latest News

    In Treatment trailer: Η Uzo Aduba αναλαμβάνει την ψυχανάλυση στην 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς


    Το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως το HBO σχεδίαζε το reboot της βραβευμένης με δύο EMMY δραματικής σειράς In Treatment που ολοκληρώθηκε λίγο άκομψα το 2011 από το κανάλι.

    Όπως αποδείχτηκε το reboot ήταν αυτό που χαρακτηρίζεται ως soft, μιας και δεν αγνοεί τα όσα έγιναν στις προηγούμενες σεζόν, αλλά παράλληλα θα λειτουργεί αυτόνομα, αφήνοντας πίσω την ιστορία του Paul Weston.

    Η σκυτάλη περνάει στην ψυχοθεραπεύτρια Dr. Brooke Taylor και θα επικεντρώνεται στις συνεδρίες που έχει με τρεις ασθενείς οι οποίες θα καταπιάνονται με επίκαιρα προβλήματα όπως η επιβίωση εκ καιρώ πανδημίας αλλά και η φυλετικές αλλαγές στο σημερινό Los Angeles.

    Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Uzo Aduba (Mrs. America), ενώ δίπλα της εμφανίζονται οι Anthony Ramos (She's Gotta Have It), Liza Colón-Zayas (David Makes Man), John Benjamin Hickey (Manhattan), Quintessa Swindell (Voyagers) και ο Joel Kinnaman (For All Mankind).

    Η 4η σεζόν θα έχει διάρκεια 24 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: In Treatment trailer: Η Uzo Aduba αναλαμβάνει την ψυχανάλυση στην 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top