F Γνωρίστε το χάπι που σε κάνει εξυπνότερο στο 1ο trailer του Limitless - FilmBoy Γνωρίστε το χάπι που σε κάνει εξυπνότερο στο 1ο trailer του Limitless - FilmBoy
  • Latest News

    Γνωρίστε το χάπι που σε κάνει εξυπνότερο στο 1ο trailer του Limitless

    Για το Limitless γνωρίζετε μόνο όσοι διαβάζετε το FilmBoy, αφού μόνο εδώ είδατε το fake διαφημιστικό με τον Bradley Cooper να λέει πόσο ευτυχισμένος είναι που πηρέ το χάπι NZT, πριν λίγες μέρες.

    Η Relativity Media δεν άργησε να βγάλει το 1ο κανονικό trailer του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τον Bradley Cooper, τον Robert De Niro, την Abbie Cornish και την Anna Friel, σκηνοθετημένο από τον Neil Burger (του υπέροχου The Illusionist).

    Ο Cooper παίζει έναν αποτυχημένο συγγραφέα που μαθαίνει για ένα χάπι που σε κάνει εξυπνότερο, σωματαρά, όμορφο και με υπερφυσικές διανοητικές δυνάμεις, αλλά που έχει και τα αρνητικά του.

    Η ιδέα μου φάνηκε έξυπνη στην αρχή με το διαφημιστικό αλλά με το trailer μάλλον ξενέρωσα λιγάκι.

    Φαίνεται πολύ απλοϊκό, ελάχιστα πρωτότυπο και καθόλου φουτουριστικό ως όφειλε για ένα sci fi thriller.

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Alan Glynn με τίτλο The Dark Fields, ο οποίος ήταν αρχικά και ο τίτλος της ταινίας και θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου 2011.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γνωρίστε το χάπι που σε κάνει εξυπνότερο στο 1ο trailer του Limitless Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top