F Η Hellen Mirren έκλεισε θέση ως βασική villain του Shazam 2! - FilmBoy Η Hellen Mirren έκλεισε θέση ως βασική villain του Shazam 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Hellen Mirren έκλεισε θέση ως βασική villain του Shazam 2!



    Αν και είναι γενικά δύσκολο να αποφασίσεις ποια είναι η χειρότερη ταινία του DCEU, το Shazam σίγουρα είναι μία απ' αυτές. 
    Ωστόσο σε κάποιους άρεσε, ενώ λόγω του χαμηλού της κόστους, κρίθηκε και εμπορικά επιτυχημένη.

    Σχετικά εύκολα λοιπόν, η Warner Bros έδωσε άμεσα το πράσινο φως για το sequel που όπως αποκαλύφθηκε θα έχει τίτλο Shazam! Fury of the Gods, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση ως Black Adam και ο Dwayne Johnson.

    Ωστόσο, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο κεντρικός villain της ταινίας, με αυτή να είναι η Hespera, μια πρωτότυπη χαρακτήρας που δεν υπάρχει στα κόμικς της DC αλλά είναι εμπνευσμένη από την Εσπερίδα, κόρη του Άτλαντα κατά την ελληνική μυθολογία.

    Το ρόλο θα υποδυθεί η αγαπημένη Hellen Mirren (The Good Liar) που τα τελευταία χρόνια μοιάζει να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε blockbuster ταινίες και μετά το σύμπαν του Fast & Furious, θα την δούμε και στο σύμπαν της DC.

    David F. Sandberg & Henry Gayden επιστρέφουν κανονικά ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας αντίστοιχα, όπως και όλο το βασικό cast, με την νεαρή τραγουδίστρια και YouTuber Rachel Zegler, να είναι μέχρι στιγμής η μοναδική άλλη προσθήκη.

    Το Shazam! Fury of the Gods αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Hellen Mirren έκλεισε θέση ως βασική villain του Shazam 2! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top