F V2 - Escape from Hell trailer: Ο Timur Bekmambetov αναβιώνει την πιο απίστευτη -από αέρος- απόδραση του Β' Π.Π.! - FilmBoy V2 - Escape from Hell trailer: Ο Timur Bekmambetov αναβιώνει την πιο απίστευτη -από αέρος- απόδραση του Β' Π.Π.! - FilmBoy
  • Latest News

    V2 - Escape from Hell trailer: Ο Timur Bekmambetov αναβιώνει την πιο απίστευτη -από αέρος- απόδραση του Β' Π.Π.!



    Πέντε χρόνια μετά το πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ μέτριο remake του Ben-Hur και αφότου πέρασε μια περίοδο πειραματισμών η οποία γέννησε το computer screen θρίλερ Profile, ο Timur Bekmambetov επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και παρουσιάζει την big-budget πολεμική περιπέτεια V2 - Escape from Hell.

    Η ιστορία μας πάει στο καλοκαίρι του 1944. 
    Ο κόκκινος στρατός ξεκινά την επιχείρηση Lvov–Sandomierz, η οποία έχει στόχο να απομακρύνει τα γερμανικά στρατεύματα από την Ουκρανία και την ανατολική Πολωνία.
    Κατά τη διάρκεια της μάχης, το αεροσκάφος του Mikhail Devyatayev καταρρίπτεται πάνω από εχθρικό έδαφος, με τον πιλότο να πιάνεται αιχμάλωτος και να οδηγείται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Łódź.

    Το ερχόμενο Φεβρουάριο και αφού είχε υποστεί αφόρητα βασανιστήρια, καταφέρνει με τη βοήθεια δέκα άλλων Ρώσων κρατουμένων, να κλέψουν ένα γερμανικό βομβαρδιστικό και να αποδράσουν από αέρος!
    Παρότι ο Devyatayev μετέφερε στους Σοβιετικούς πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους βαλλιστικούς πυραύλους V2, εκείνοι δεν πίστεψαν ότι μπόρεσε να αποδράσει χωρίς τη βοήθεια των Γερμανών, και τον φυλάκισαν.
    Πέρασε μια δεκαετία μέχρι ο Devyatayev να αναγνωριστεί ως ήρωας μιας και οι πληροφορίες που παρείχε έπαιξαν καίριο ρόλο στο σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα.

    Πρωταγωνιστεί ο Pavel Priluchnyy (Union of Salvation).
    Το V2 - Escape from Hell είχε διαφημιστεί ως η πρώτη ταινία που θα γυριζόταν και θα προβαλλόταν κάθετα, όπως δηλαδή κρατάμε το κινητό, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο trailer, και μετά την αποτυχία του Quibi, μάλλον το ξανασκέφτηκαν!

    Η ταινία θα βγει στις ρωσικές αίθουσες στα τέλη Απριλίου και αναλόγως την επιτυχία, πιθανώς να βγει και εκτός συνόρων.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: V2 - Escape from Hell trailer: Ο Timur Bekmambetov αναβιώνει την πιο απίστευτη -από αέρος- απόδραση του Β' Π.Π.! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top