F Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζει τη πρώτη ταινία που θα προβάλλεται κάθετα! - FilmBoy Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζει τη πρώτη ταινία που θα προβάλλεται κάθετα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζει τη πρώτη ταινία που θα προβάλλεται κάθετα!


    Οι λίγο παλιότεροι τον γνωρίσαμε από τη διλογία Nochnoy (που ακόμα περιμένουμε να ολοκληρωθεί), η οποία τον έστειλε στο Hollywood, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να καθιερωθεί αφού κανένα από τα Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter και Ben-Hur που σκηνοθέτησε δεν έπεισε (δικαίως) το κοινό.

    Ωστόσο ο Timur Bekmambetov μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν κάθεται βάζοντας την υπογραφή σε πολλές παραγωγές μεταξύ των οποίων και τα πρωτοποριακά Unfriended και Searching που μας σύστησαν σε ένα νέο είδος κινηματογράφησης, εκείνο μέσα από οθόνες υπολογιστών και κινητών.

    Ο Καζάκος δημιουργός ετοιμάζεται τώρα να κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας το πρώτο blockbuster γυρισμένο σε κάθετο φορμάτ! 
    Το V2: Escape from Hell θα είναι μια WW2 πολεμική περιπέτεια με πρωταγωνιστή έναν Ρώσο πιλότο, που πιάνεται αιχμάλωτος και καταλήγει σε ένα γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου βάζει μπροστά ένα σχέδιο απόδρασης κλέβοντας ένα αεροσκάφος.

    Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Mikhail Devyatayev, η οποία το 2022 όταν και θα γίνει η πρεμιέρα, θα κλείνει τα 75 της χρόνια.

    Παρότι η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους παγκοσμίως, έχοντας μάλιστα ανακοινωθεί δύο εκδόσεις, η ρώσικη και η αγγλόφωνη, το V2 προφανώς θα στοχεύσει και στις οικιακές συσκευές όπως τα tablet και τα κινητά, κάτι που φαίνεται να γίνεται μόδα μετά και τον ερχομό του τηλεοπτικού Quibi.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζει τη πρώτη ταινία που θα προβάλλεται κάθετα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top