F Annette trailer: Ο Leos Carax σκηνοθετεί τους Adam Driver & Marion Cotillard στη νέα waf ταινία του! - FilmBoy Annette trailer: Ο Leos Carax σκηνοθετεί τους Adam Driver & Marion Cotillard στη νέα waf ταινία του! - FilmBoy
  • Latest News

    Annette trailer: Ο Leos Carax σκηνοθετεί τους Adam Driver & Marion Cotillard στη νέα waf ταινία του!


    8 χρόνια μεταξύ των Εραστών της Γέφυρας και του Pola X, 13 χρόνια μεταξύ του Pola X και του Holy Motors και τώρα άλλα 9 χρόνια μέχρι το Annette
    Ο Leos Carax είναι σαν το καλό κρασί, θέλει το χρόνο του, κι αν είναι να μας δίνει τέτοιες ταινίες, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα!

    Το Annette έκλεισε θέση ως ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ των Κανών που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, αντί για τον Μάιο για να μπορέσει να παρευρεθεί κανονικά ο κόσμος.

    Η ιστορία μας πάει στο σημερινό Los Angeles, με ήρωες τον Henry, έναν stand-up comedian με ιδιαίτερα αιχμηρό χιούμορ και την σύζυγό του Ann, μια διεθνή τραγουδίστρια της όπερας. 
    Μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας μοιάζουν το τέλειο ζευγάρι, ευτυχισμένοι, υγιείς και πλούσιοι, όμως η γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της μικρής Annette, ενός μυστηριώδους κοριτσιού με προδιαγεγραμμένο πεπρωμένο, τους αλλάζει τη ζωή.

    Το Annette είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Carax, και πρωταγωνιστούν οι Adam Driver (Marriage Story), Marion Cotillard (Angel Face) και ο Simon Helberg (Florence Foster Jenkins).
    Δείτε το αναμενόμενα waf trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Annette trailer: Ο Leos Carax σκηνοθετεί τους Adam Driver & Marion Cotillard στη νέα waf ταινία του! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top