F Rutherford Falls trailer: Ο Ed Helms καυγαδίζει με μια ολόκληρη πόλη για το άγαλμα του προ-προ-προ-πάππου του, στη νέα κωμική σειρά του Peacock - FilmBoy Rutherford Falls trailer: Ο Ed Helms καυγαδίζει με μια ολόκληρη πόλη για το άγαλμα του προ-προ-προ-πάππου του, στη νέα κωμική σειρά του Peacock - FilmBoy
  • Latest News

    Rutherford Falls trailer: Ο Ed Helms καυγαδίζει με μια ολόκληρη πόλη για το άγαλμα του προ-προ-προ-πάππου του, στη νέα κωμική σειρά του Peacock


    Ήταν ο Andy στο The Office και μετά ο Stu στα The Hangover
    Παρότι εξαιρετικά συμπαθής, αυτές ήταν ουσιαστικά οι μοναδικές μεγάλες επιτυχίες στη καριέρα του Ed Helms, έτσι δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η είδηση πως προσεχώς θα τον δούμε στο νέο sitcom του Peacock, Rutherford Falls.

    Εδώ υποδύεται τον Nathan Rutherford, απόγονο του ιδρυτή της μικρής πόλης Rutherford Falls στην οποία κατοικεί, και η οποία συνορεύει με μια ινδιάνικη κοινότητα. 
    Το μεγάλο άγαλμα του προγόνου Rutherford που κοσμεί τον κεντρικό δρόμο της πόλης δημιουργεί διάφορα προβλήματα και η είδηση πως ο δήμος αποφάσισε να το μεταφέρει σε άλλο σημείο, οδηγεί τον Nathan σε σύγκρουση με... όλους, ακόμα και με την κολλητή του φίλη Reagan.

    Η σειρά βασίζεται σε ιδέα των Helms και Michael Schur (The Good Place), με την Sierra Teller Ornelas (Superstore) να έχει αναλάβει το ρόλο της showrunner.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Jana Schmieding, Michael Greyeyes (Home Before Dark), Jesse Leigh (Heathers) και Dustin Milligan (Schitt's Creek).

    Το Rutherford Falls θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rutherford Falls trailer: Ο Ed Helms καυγαδίζει με μια ολόκληρη πόλη για το άγαλμα του προ-προ-προ-πάππου του, στη νέα κωμική σειρά του Peacock Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top