F Chloë Grace Moretz & Jack Reynor στη νέα sci-fi σειρά από τους παραγωγούς του Westworld! - FilmBoy Chloë Grace Moretz & Jack Reynor στη νέα sci-fi σειρά από τους παραγωγούς του Westworld! - FilmBoy
  • Latest News

    Chloë Grace Moretz & Jack Reynor στη νέα sci-fi σειρά από τους παραγωγούς του Westworld!


    Μπορεί το Westworld να μην σημείωσε την τεράστια επιτυχία που αρχικά περιμέναμε, όμως είναι αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερα αξιόλογη σειρά που αποτέλεσε αντάξιο συνεχιστή του τηλεοπτικύ ντεμπούτου των Jonathan Nolan & Lisa Joy, Person of Interest.

    Ωστόσο, μετά τη ραγδαία πτώση στις θεαματικότητες της 3ης σεζόν, η ερχόμενη 4η δεν αποκλείεται να είναι μία από τις τελευταίες, έτσι είναι λογικό το δίδυμο να ετοιμάζει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. 
    Ένα από αυτά θα είναι και το The Peripheral.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του θρύλου William Gibson (Neuromancer) με την ιστορία να επικεντρώνεται στην Flynn και τον αδερφό της Burton. 
    Ο Burton είναι βετεράνος "απτικός" πεζοναύτης, ο οποίος προσλαμβάνεται ως σεκουριτάς ενός χώρου που πιστεύει πως βρίσκεται στο κυβερνοδιάστημα. 
    Όταν η αδερφή του τον αντικαθιστά προσωρινά, γίνεται μάρτυρας ενός συμβάντος που ίσως αποτελεί δολοφονία.

    Συνδυασμός μυστηρίου, θρίλερ νουάρ και επιστημονικής φαντασίας, το The Peripheral ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, άποψη με την οποία φαίνεται πως συμφωνεί και η Amazon που σε συνεργασία με την Warner Bros που συμμετέχει ως συμπαραγωγός, έδωσαν εντολή για πλήρη σεζόν χωρίς η σειρά να περάσει από διαδικασία πιλότου.

    Ωστόσο αυτή τη φορά οι Nolan και Joy δεν θα είναι στη θέση του οδηγού, παραδίδοντας τα ηνία της σειράς στον Scott B. Smith (The Burnt Orange Heresy).
    Η παραγωγή προχωράει γοργά, με το βασικό cast να έχει ήδη κλείσει, το οποίο απαρτίζεται από τους Chloë Grace Moretz (Greta), Jack Reynor (Midsommar) και Gary Carr (The Deuce).

    Τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου που, ως γνωστός θέτει τις βάσεις ολόκληρης της σειράς, ανέλαβε ο Vincenzo Natali (In the Tall Grass).

    Εκτός απροόπτου, το The Peripheral θα βγει στον διαδικτυακό αέρα μέσα στην επόμενη σεζόν.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chloë Grace Moretz & Jack Reynor στη νέα sci-fi σειρά από τους παραγωγούς του Westworld! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top