F The Twilight Zone trailer: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στο CBS από τα χέρια του Jordan Peele! - FilmBoy The Twilight Zone trailer: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στο CBS από τα χέρια του Jordan Peele! - FilmBoy
  • Latest News

    The Twilight Zone trailer: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στο CBS από τα χέρια του Jordan Peele!


    Ίσως το πιο διάσημο τηλεοπτικό horror franchise επιστρέφει για τέταρτη φορά στη μικρή οθόνη, με τον Jordan Peele, σκηνοθέτη του Get Out και του επερχόμενου Us, το όνομά του οποίου φαίνεται πως θα ακούμε όλο και πιο συχνά, να κρατάει τα ηνία της παραγωγής αλλά και να έχει τον iconic ρόλο του οικοδεσπότη.

    Παρότι το project ήταν αρχικά μια ιδέα του David Singer, ο γνωστός σκηνοθέτης τελικά αποχώρησε, με το CBS να φτιάχνει ένα writer's room για τα σενάρια των επεισοδίων, βάζοντας τον Greg Yaitanes (Banshee) ως showrunner.

    Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια, με πολλούς και διάσημους ηθοποιούς να κάνουν το πέρασμά τους σε καθένα απ' αυτά, μεταξύ των οποίων και οι John Cho (Searching), Taissa Farmiga (The Nun), Greg Kinnear (Little Men), Sanaa Lathan (American Assassin), Kumail Nanjiani (The Big Sick), Adam Scott (Black Mass), Jacob Tremblay (The Predator) και Steven Yeun (Burning).

    Τα νέα επεισόδια του The Twilight Zone θα κάνουν πρεμιέρα τη 1η Απριλίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Twilight Zone trailer: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στο CBS από τα χέρια του Jordan Peele! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top