F Η Paramount παρήγγειλε στο σκηνοθέτη του Toy Story 4 μία νέα πλήρως cgi ταινία Transformers! - FilmBoy Η Paramount παρήγγειλε στο σκηνοθέτη του Toy Story 4 μία νέα πλήρως cgi ταινία Transformers! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Paramount παρήγγειλε στο σκηνοθέτη του Toy Story 4 μία νέα πλήρως cgi ταινία Transformers!



    Μετά το εξάμβλωμα με τίτλο The Last Knight που υποτίθεται πως θα ήταν η έναρξη μιας νέας τριλογίας, οι κινηματογραφικοί Transformers ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν να επιστρέψουν στο τραπέζι σχεδιασμού και να βρεθεί μια λύση να ξεφύγουν από τη σκιά (και τη κατάρα) του Michael Bay.



    Το Bumblebee ήταν ένα ενδιαφέρον crash test το οποίο όμως απέδωσε ανάμεικτα αποτελέσματα, μιας και κριτικά μπορεί η ταινία να ήταν και με τεράστια διαφορά η καλύτερη της σειράς, όμως στα ταμεία τα πήγε -αναλογικά με τις προηγούμενες- πολύ μέτρια.

    Ενόσω λοιπόν οι παραγωγοί αναζητούν τον τρόπο να μας παρουσιάσουν ένα Transformers One που θα αναβιώσει το franchise, σκέφτηκαν πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, μία ταινία κινουμένων σχεδίων!

    Η ατιτλοφόρητη ακόμα πλήρως cgi ταινία θα λαμβάνει χώρα πολύ πριν τα όσα είδαμε στα live-action Transformers, εξ ολοκλήρου στον πλανήτη Cybertron και θα επικεντρώνεται στη σχέση του Optimus Prime με τον Megatron.
    Άγνωστος παραμένει ο ρόλος που θα έχει αυτή, αν δηλαδή θα είναι ένα spin-off/prequel, ένα reboot ή κάτι τελείως ανεξάρτητο όπως έκανε η Sony με το Into the Spider-Verse.

    Το σενάριο γράφουν οι Andrew Barrer και Gabriel Ferrari, ένα δίδυμο που ήταν στην συγγραφική ομάδα του Ant-Man and the Wasp, ενώ τα ηνία της σκηνοθεσίας παραδόθηκαν στον Josh Cooley του Toy Story 4.

    Άντε να δούμε τι θα δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Paramount παρήγγειλε στο σκηνοθέτη του Toy Story 4 μία νέα πλήρως cgi ταινία Transformers! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top