F Ο Cary Fukunaga του No Time to Die διασκευάζει το sci-fi comic Tokyo Ghost για την Legendary! - FilmBoy Ο Cary Fukunaga του No Time to Die διασκευάζει το sci-fi comic Tokyo Ghost για την Legendary! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Cary Fukunaga του No Time to Die διασκευάζει το sci-fi comic Tokyo Ghost για την Legendary!



    Μπορεί ακόμα να το περιμένουμε, όμως το No Time to Die έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του από τον Οκτώβριο του '19, με τον σκηνοθέτη του Cary Joji Fukunaga να μην κάθεται φυσικά αυτό το διάστημα με σταυρωμένα τα χέρια.

    Αφού αξιοποίησε λίγο από τον χρόνο του σκηνοθετώντας τρία επεισόδια του πολυαναμενόμενου Masters of the Air (τρίτο κεφάλαιο των πολεμικών σειρών του Steven Spielberg μετά τα Band of Brothers και The Pacific), βρήκε το επόμενο μεγάλο του project στο Tokyo Ghost.

    Παρότι γιαπωνέζικης καταγωγής, όπως αποκαλύπτει και το επίθετό του, ο Fukunaga δεν είχε επισκεφτεί ποτέ του -τουλάχιστον κινηματογραφικα- την ιδιαίτερη πατρίδα του, κάτι που φαίνεται πως τώρα θα αλλάξει.

    Η νέα του ταινία θα είναι μια live-action διασκευή της τρίτομης σειράς comic-book Tokyo Ghost των Rick Remender, Sean Murphy και Matt Hollingsworth.

    Η ιστορία μας πάει στα 2089, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα είναι τόσο εθισμένη στη τεχνολογία που αποτελεί τη μοναδική της διέξοδο από τη ρουτίνα και τη πραγματικότητα. 
    Κεντρικοί ήρωες είναι οι Debbie Decay και Led Dent, δύο ειρηνοποιοί από το Λος Άντζελες που αναλαμβάνουν μία αποστολή η οποία τους στέλνει στη μοναδική πόλη του κόσμου που δεν έχει παραδοθεί στην τεχνολογία, στο Τόκιο.

    Τη παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Legendary Entertainment, τους συνδημιουργούς του κόμικ, Remender και Murphy να αναλαμβάνουν τη σεναριακή διασκευή και φυσικά τον Fukunaga να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Cary Fukunaga του No Time to Die διασκευάζει το sci-fi comic Tokyo Ghost για την Legendary! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top