F Η Warner Bros έβαλε μπρος ένα νέο reboot του Superman σε παραγωγή J.J. Abrams - FilmBoy Η Warner Bros έβαλε μπρος ένα νέο reboot του Superman σε παραγωγή J.J. Abrams - FilmBoy
  • Latest News

    Η Warner Bros έβαλε μπρος ένα νέο reboot του Superman σε παραγωγή J.J. Abrams


    Το Justice League Universe παραμένει ολοζωντανό, με πέντε τουλάχιστον ακόμα ταινίες που βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής, από ολοκληρωμένες (The Suicide Squad) μέχρι ακόμα στα χαρτιά (Black Adam), όμως είναι πια γνωστό οι ήρωες της DC δεν περιορίζονται σε αυτό, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο Joker και το επερχόμενο The Batman που θα υπάρχουν ως μέρος του DCEU μεν αλλά εκτός του JLU δε.

    Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά του DCEU είναι το μέλλον του σημαιοφόρου της εταιρίας, του Superman, μιας και ο Henry Cavill ήταν αναμφισβήτητα επιτυχημένος ως Clark Kent όμως η αλλαγή πλεύσης μετά τα BvS και JL, έβαλε τον χαρακτήρα στον πάγο, παρότι ο ηθοποιό διατρανώνει πως θέλει να επιστρέψει.

    Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν φήμες που άλλες υποστήριζαν πως ο Superman του Cavill αποτελεί οριστικά παρελθόν και άλλες που έδιναν ελπίδες για επιστροφή του στο JLU
    Να 'σου που ήρθε άξαφνα η μεγάλη είδηση, η οποία όμως... δεν δίνει καμία απάντηση στο παραπάνω ερώτημα!

    Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros ανακοίνωσε πως έδωσε το πράσινο φως στην Bad Robot του J.J. Abrams για την ανάπτυξη ενός reboot του Superman, όχι όμως του Clark Kent αλλά του Calvin Ellis, του μαύρου Superman που εμφανίστηκε στα comics πριν περίπου μια δεκαετία και υπάρχει σε μια διαφορετική Γη του multiverse.
    Το σενάριο της νέας ταινίας ανέλαβε να γράψει ο Ta-Nehisi Coates, ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας και δημοσιογράφος, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Marvel γράφοντας κάποιες ιστορίες του Black Panther, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με ένα κινηματογραφικό σενάριο.

    Τι ακριβώς όμως θα είναι αυτή η ταινία; 
    Θα είναι τοποθετημένη εντός ή εκτός JLU; 
    Θα συνεχίσει να υπάρχει παράλληλα και ο Kal-El του Cavill ή τον αποχαιρετάμε οριστικά; 
    Μόνο με εικασίες μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις και ο καθένας σίγουρα έχει τι δική του.

    Αν υπάρχει μία φήμη που έχει μια βάση είναι πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος ίσως πάει στον Michael B. Jordan, ο οποίος πριν λίγα χρόνια είχε προτείνει το ίδιο ουσιαστικά project στην WB.

    Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τη κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League που αναμένεται να ξεσηκώσει νέο κύμα συζητήσεων σχετικά με το μέλλον του DCEU. 
    Ουφ, ζαλίστηκα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Warner Bros έβαλε μπρος ένα νέο reboot του Superman σε παραγωγή J.J. Abrams Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top