F DC Fandom 2020: Ο Robert Pattinson είναι η εκδίκηση του Gotham στο πρώτο trailer του νέου The Batman! - FilmBoy DC Fandom 2020: Ο Robert Pattinson είναι η εκδίκηση του Gotham στο πρώτο trailer του νέου The Batman! - FilmBoy
  • Latest News

    DC Fandom 2020: Ο Robert Pattinson είναι η εκδίκηση του Gotham στο πρώτο trailer του νέου The Batman!



    Λίγο τα προσωπικά προβλήματα του ηθοποιού, λίγο η κακή διαχείριση του χαρακτήρα στα Dawn of Justice και Justice League, ο Batman του Ben Affleck έμελλε να μην έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, με το DCEU να προσπαθεί να το... πιάσει πάλι απ' την αρχή.

    Η νέα ταινία The Batman μας συστήνει έναν Bruce Wayne αρκετά νεότερο απ ότι ξέραμε, πριν γίνει ο Σκοτεινός Ιππότης, όταν ακόμα ήταν ένας μασκοφόρος εκδικητής, ρίχνοντας το βάρος στο ντετεκτιβίστικο στοιχείο της ιστορίας.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Matt Reeves (War for the Planet of the Apes), ενώ δίπλα στον Robert Pattinson που κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκουμε τους Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, John Turturro και Jeffrey Wright.

    Με τη ταινία να χαρακτηρίζεται επίσημα επηρεασμένη από τα Chinatown και Taxi Driver, το The Batman σίγουρα θυμίζει κάτι από την Dark Knight τριλογία και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό.

    Ραντεβού τον Οκτώβριο του 2021 και θα μάθουμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: DC Fandom 2020: Ο Robert Pattinson είναι η εκδίκηση του Gotham στο πρώτο trailer του νέου The Batman! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top