F Ο Steven Spielberg κάνει ταινία τη παιδική του ηλικία! - FilmBoy Ο Steven Spielberg κάνει ταινία τη παιδική του ηλικία! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Steven Spielberg κάνει ταινία τη παιδική του ηλικία!


    Το West Side Story μπορεί να έχει ολοκληρώσει εδώ και μήνες τα γυρίσματα του και να περιμένει υπομονετικά για την πρεμιέρα του την προσεχή χριστουγεννιάτικη περίοδο, όμως ο Steven Spielberg σίγουρα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, προσθέτοντας συνεχώς νέα projects στο συρτάρι του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, προσφάτως σε αυτά προστέθηκε ένα ακόμα, πολύ προσωπικό αυτή τη φορά, που μάλιστα φαίνεται πως θα είναι και η αμέσως επόμενή του ταινία.
    Το φιλμ δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά η ιστορία του θα είναι ημι-αυτοβιογραφική, λέγοντας την ιστορία ενός μικρού αγοριού που μεγαλώνει τη δεκαετία του '50 στην Arizona.

    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο τακτικός συνεργάτης του, Tony Kushner (Lincoln, Munich), ενώ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και συγκεκριμένα από το A.I., και για αυτονόητους λόγους, ο Spielberg θα συνδράμει ο ίδιος στο σενάριο.

    Το project έχει μπει σε fast track, με την Michelle Williams (After the Wedding) να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ώστε να υποδυθεί την μητέρα του, ενώ αυτή τη περίοδο περνάει από casting χιλιάδες παιδιά διαφόρων ηλικιών ώστε να βρει εκείνο που θα γίνει ο μικρός Steven!

    Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Steven Spielberg κάνει ταινία τη παιδική του ηλικία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top