F Run Hide Fight trailer: Η κόρη του Thomas Jane σώζει το σχολείο της από τους εισβολείς, στην αμφιλεγόμενη περιπέτεια επιβίωσης - FilmBoy Run Hide Fight trailer: Η κόρη του Thomas Jane σώζει το σχολείο της από τους εισβολείς, στην αμφιλεγόμενη περιπέτεια επιβίωσης - FilmBoy
  • Latest News

    Run Hide Fight trailer: Η κόρη του Thomas Jane σώζει το σχολείο της από τους εισβολείς, στην αμφιλεγόμενη περιπέτεια επιβίωσης


    Αμφιταλαντεύτηκα αν θα έπρεπε να ξεκινήσω το άρθρο με τα ντεσού της ταινίας ή να προχωρήσω απευθείας στη παρουσίαση του trailer. Ας τα αφήσω προς το παρόν στην άκρη για να ρίξουμε μια αντικειμενική ματιά στο Run Hide Fight, και κατόπιν θα καταλάβετε το γιατί.

    Η νέα ταινία του Kyle Rankin (Night of the Living Deb) μας βάζει σε ένα τυπικό αμερικάνικο λύκειο, στο οποίο μία ημέρα εισβάλουν πέντε μαθητές οπλισμένοι σαν αστακοί και αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως, ενώ ταυτόχρονα streamάρουν τα κατορθώματά τους live στο internet! Η 17χρονη Zoe καταφέρνει και τους κρύβεται και χρησιμοποιεί τις γνώσεις επιβίωσης που της δίδαξε ο πατέρας της για να σώσει τον εαυτό της αλλά και τους συμμαθητές της.

    Μια κλασσική περιπέτεια επιβίωσης με τη πρώτη ματιά, αρκετά ενδιαφέρουσα αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως βάζει στο ρόλο του bad-ass hero μια νεαρή κοπέλα, με το cast των Isabel May (Let's Scare Julie), Thomas Jane (The Vanished) και Radha Mitchell (Dreamkatcher) σίγουρα να μην εντυπωσιάζει αλλά να είναι ικανοποιητικό για μια str8-2-vod ταινία.

    Εδώ έρχεται ο μεγάλος αστερίσκος, με το Run Hide Fight να είναι η πρώτη παραγωγή του The Daily Wire, ενός συντηρητικού δεξιού πολιτικού ειδησιογραφικού portal, με τις κριτικές από τη παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας να μιλούν για μια ταινία εξαιρετικά άτεχνη με μοναδικό σκοπό την αποθέωση του δικαιώματος της οπλοκατοχής!

    Εδώ θα μου πείτε και με το δίκιο σας, πως πρακτικά οι μισές ταινίες δράσης εκεί έξω κάνουν το ίδιο πράγμα, και δυστυχώς δεν έχω κάτι να σας απαντήσω. Ιτς απ του γιου..

    Το Run Hide Fight θα βγει σε vod στις 15 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Run Hide Fight trailer: Η κόρη του Thomas Jane σώζει το σχολείο της από τους εισβολείς, στην αμφιλεγόμενη περιπέτεια επιβίωσης Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top