F 12 ROUNDS - FilmBoy 12 ROUNDS - FilmBoy
  • Latest News

    12 ROUNDS

    **********   3/10

    'Πολλοι θα νομιζετε οτι αυτη ειναι ακριβως ιδια ταινια με το ξεχασμενο 'Ο Πεζοναυτης (The Marine) του 2007 με πρωταγωνιστη και παλι τον παλιο wrestler John Cena, αλλα κανετε λαθος. 
    Στο Πεζοναυτη υποδυεται εναν ατρομητο πεζοναυτη που του απαγαγουν τη γυναικα καποιοι πολυ κακοι. Στο 12 Rounds υποδυεται εναν ατρομητο αστυνομικο που του απαγαγει τη γκομενα ενας πολυ κακος Ιρλανδος. Τελειως διαφορετικο!'

    Ετσι ξεκιναει την απολαυστικη του κριτικη το Filmcritic και το μονο που αναρωτιεμαι ειναι πως τη πατησα και εχω προγραμματισει να τη δω.  Τα ελαφρυντικα μου ειναι οτι ο ιδιος σκηνοθετης (και συζυγος της Geena Davis) Φινλανδος Renny Harlin εκανε το Εφιαλτη Στο Δρομο Με Τις Λευκες 4 (το πιο πετυχημενο εμπορικα της σειρας), το Πολυ σκληρος για να Πεθανει 2 και το Deep Blue Sea. Ενας αλλος λογος ειναι οτι δε βλεπω κομικ με τερατα που βγηκαν στις αιθουσες την ιδια εβδομαδα. 


    Με μονο 6,7 εκ. δολαρια σε ολοκληρη εβδομαδα στην Αμερικη, θα επρεπε να βγει μονο σε DVD στην Ελλαδα οπως το προηγουμενο αλλα μαθαινω οτι η Odeon θα το βγαλει στις αιθουσες και πολυ σωστα δε θα το δειτε εκτος αν σας υποσχεθουν προσκληση για το Red Carpet των Oscars την επομενη χρονια. 
     
    Για να καταλαβετε, σας παραθετω αλλη μια παραγραφο απο τη κριτικη του Filmcritic

    'Μια ξεκαρδιστικη σκηνη ειναι η τελικη αναμετρηση. Αφου ο ηρωας εχει γλυτωσει απο αμαξια, κινουμενα τρολλευ, φλεγομενα τρενα και ιπταμενα σκαφη, βρισκεται φατσα με τον κακο και η γκομενα του φωναζει: Danny, he's got a gun!


    Και για να μην λετε οτι σας αποτρεπω εγω να δειτε ταινιες, το κανουν οι ιδιοι οι παραγωγοι! Στο trailer της ταινιας υπαρχει η αρχικη σκηνη, η υποθεση ολοκληρη και το τελος! Ναι, στα 2,27 λεπτα υπαρχει ολη η ταινια και η τελικη σκηνη, και το μονο που μενει για να δειτε αν πληρωσετε εισητηριο ειναι τα τρακαρισματα και τα εφε.


    Update: Αστειο, αστειο, αστειο! Δεν υπαρχει υποθεση, σεναριο, διαλογοι, παρα μονο ανελεητη δραση, με υπερτραβηγμενα κασκαντεριασματα που δεν υπαρχουν και στα τεσσερα Die Hard μαζι! 
    Ειδικα η σκηνη με το τρενο και το αυτοκινητο...Μα καλα, τι πινουν;

    Δειτε το trailer. (δωρεαν)


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 12 ROUNDS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top