F Madame Claude trailer: Η Karole Rocher είναι η διασημότερη "τσατσά" του Παρισιού, στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Madame Claude trailer: Η Karole Rocher είναι η διασημότερη "τσατσά" του Παρισιού, στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Madame Claude trailer: Η Karole Rocher είναι η διασημότερη "τσατσά" του Παρισιού, στη νέα ταινία του Netflix


    Το πραγματικό της όνομα ήταν Fernande Grudet, όμως όλοι την γνώριζαν ως Madame Claude. 
    Το παρελθόν της ομιχλώδες. 
    Άλλοι έλεγαν ότι κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια, άλλοι ότι υπήρξε πράκτορας της Γαλλίας στο Β' Π.Π. και φυλακίστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης από τους Ναζί.

    Η γνωστή της ιστορίας άρχισε μετά τον πόλεμο, όταν για να επιβιώσει άρχισε να εργάζεται ως ιερόδουλη και στις αρχές της δεκαετίας του '60 έφτασε να είναι ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο high-class μπορντέλα του Παρισιού, έχοντας πελάτες σαν τον John Kennedy, τον Marlon Brando και τον Σάχη του Ιράν! 
    Η επιρροή της ξεπερνάει τα όρια τις βιομηχανίας του σεξ και η είσοδος μιας νεαρής γυναίκας στη ζωή της απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

    Η ιστορία της Madame Claude αναβίωσε στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1977 με τον Just Jaeckin να σκηνοθετεί την Françoise Fabian στον ομώνυμο ρόλο. 
    Σαράντα-τέσσερα χρόνια αργότερα, η Sylvie Verheyde (Stella) παρουσιάζει τη δική της εκδοχή με πρωταγωνιστές τους Karole Rocher (Polisse), Roschdy Zem (The Cold Light of Day) και την Garance Marillier (Raw).

    To Madame Claude θα ανέβει στο Netflix στις 2 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Madame Claude trailer: Η Karole Rocher είναι η διασημότερη "τσατσά" του Παρισιού, στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top