F Invincible trailer: Ο κυανοκίτρινος υπερήρωας της Image Comics αποκτά τη δική του σειρά κινουμένων σχεδίων στο Amazon - FilmBoy Invincible trailer: Ο κυανοκίτρινος υπερήρωας της Image Comics αποκτά τη δική του σειρά κινουμένων σχεδίων στο Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Invincible trailer: Ο κυανοκίτρινος υπερήρωας της Image Comics αποκτά τη δική του σειρά κινουμένων σχεδίων στο Amazon


    Παρότι δεν ανήκει σε κάποιο από τα μεγάλα comic-book houses αλλά στην νέα Image Comics, ο Invincible είναι ένας σχετικά αναγνωρίσιμος τουλάχιστον οπτικά υπερήρωας που ομολογώ πως δεν ήξερα ότι ήταν μια δημιουργία του Robert Kirkman των The Walking Dead.

    Τρία περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του τεύχους, οι περιπέτειες του Invincible μεταφέρονται στη μικρή οθόνη με τον Kirkman να παρουσιάζει την ομότιτλη animated τηλεοπτική διασκευή στο Amazon Prime Video.

    Ποιος είναι ο Invincible
    Είναι ο Mark Grayson, ένας απόλυτα φυσιολογικός 17χρονος, ο οποίος όμως τυχαίνει να είναι γιος του παντοδύναμου υπερήρωα Omni-Man. 
    Παρότι τα χρόνια περνάνε, ο Mark δεν φαίνεται να έχει καμία υπερδύναμη, όμως μετά τα 17α γενέθλιά του αυτές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους και ο Mark δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί τις ευθύνες που τις συνοδεύουν.

    Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια με τους Steven Yeun (Wizards) και J. K. Simmons (BoJack Horseman) να δανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς πρωταγωνιστές, με μια τεράστια λίστα καλλιτεχνών να τους συνοδεύουν μεταξύ των οποίων οι Mark Hamill, Seth Rogen, Zazie Beetz, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Ezra Miller, Djimon Hounsou, Sandra Oh, Jason Mantzoukas και πολλοί πολλοί άλλοι.

    Το Invincible θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Invincible trailer: Ο κυανοκίτρινος υπερήρωας της Image Comics αποκτά τη δική του σειρά κινουμένων σχεδίων στο Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top