F Wizards: Tales of Arcadia trailer: Ο Guillermo del Toro ολοκληρώνει την animated fantasy τριλογία του στο Κάμελοτ! - FilmBoy Wizards: Tales of Arcadia trailer: Ο Guillermo del Toro ολοκληρώνει την animated fantasy τριλογία του στο Κάμελοτ! - FilmBoy
  • Latest News

    Wizards: Tales of Arcadia trailer: Ο Guillermo del Toro ολοκληρώνει την animated fantasy τριλογία του στο Κάμελοτ!



    Αν και η πρώτη αντίδραση όταν πρωτοείδαμε footage από το Trollhunters ήταν μάλλον η απογοήτευση, μιας και περιμέναμε κάτι λιγότερο παιδικό από τον Guillermo del Toro, ωστόσο η επιτυχία της σειράς ήταν αδιαμφισβήτητη και σίγουρα όχι μόνο στις μικρές ηλικίες, με τον πλούσιο fantasy κόσμο που δημιούργησε μαζί με τους Marc Guggenheim & Rodrigo Blaas να επεκτείνετε και η τριλογία Tales of Arcadia να γεννιέται.

    Μετά από 3 σεζόν του Trollhunters και 2 του 3Below, έφτασε η ώρα ο κύκλος να κλείσει με την ιστορία να μας πηγαίνει στο θρυλικό Κάμελοτ όπου άνθρωποι, τέρατα και εξωγήινοι θα δώσουν τη τελική μάχη.

    Στο Wizards θα κάνουν την εμφάνισή του πολλοί από τους χαρακτήρες των προηγούμενων δύο σειρών, με τους Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), John Rhys-Davies (The Lord of the Rings), James Faulkner (Game of Thrones) να δανείζουν τις φωνές τους στους νέους ήρωες.

    Το Wizards θα κάνει πρεμιέρα, όπως πάντα στο Netflix, στις 7 Αυγούστου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wizards: Tales of Arcadia trailer: Ο Guillermo del Toro ολοκληρώνει την animated fantasy τριλογία του στο Κάμελοτ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top