F Ο Gore Verbinski φέρνει στο Netflix τα εντομόμορφα Sandkings του George R.R. Martin! - FilmBoy Ο Gore Verbinski φέρνει στο Netflix τα εντομόμορφα Sandkings του George R.R. Martin! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Gore Verbinski φέρνει στο Netflix τα εντομόμορφα Sandkings του George R.R. Martin!


    Μόλις πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι ο Paul W.S. Anderson βρήκε την επόμενή του ταινία στα γραπτά του George R.R. Martin, όμως φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος.

    Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Collider, ο Gore Verbinski, των (τριών πρώτων) Pirates of the Caribbean και A Cure for Wellness ετοιμάζει τη κινηματογραφική διασκευή του Sandkings, της πολυβραβευμένης (Hugo Award, Nebula Award) short story του George R.R. Martin που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1979 σε ένα τεύχος του περιοδικού Omni.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Simon Kress, έναν πλούσιο playboy από τον πλανήτη Baldur που συλλέγει επικίνδυνα εξωτικά ζώα. 
    Από έναν μυστηριώδη έμπορο αγοράζει ένα τεράριο που περιέχει τέσσερις κοινότητας από εντομόμοφρα πλάσματα που ονομάζονται sandkings. 
    Οι κοινότητες πολεμούν συνεχώς η μία με την άλλη, ειδικά όταν ο Kress τα προκαλεί ρίχνοντάς τους λιγότερο φαγητό και οργανώνει στοιχήματα για τον τελικό νικητή. 
    Μέχρι που τα sandkings το σκάνε και καταλαμβάνουν το σπίτι του Kress προσπαθώντας να κορέσουν την πείνα τους.

    Τη διασκευή έχει γράψει ο Dennis Kelly των τηλεοπτικών Utopia και The Third Day, με την Digital Riot Media να αναλαμβάνει τη παραγωγή και τη ταινία να έχει ήδη κλείσει θέση στη πλατφόρμα του Netflix.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Gore Verbinski φέρνει στο Netflix τα εντομόμορφα Sandkings του George R.R. Martin! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top