F Ο Paul W.S. Anderson διασκευάζει George R.R. Martin σε μια νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Milla Jovovich & Dave Bautista! - FilmBoy Ο Paul W.S. Anderson διασκευάζει George R.R. Martin σε μια νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Milla Jovovich & Dave Bautista! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Paul W.S. Anderson διασκευάζει George R.R. Martin σε μια νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Milla Jovovich & Dave Bautista!


    Η πανδημία που κουτσούρεψε τη κινηματογραφική του διανομή, το κινέζικο μποϋκοτάζ, η μεγάλη απόκλιση από το ύφος του παιχνιδιού που απομάκρυνε τους gamers, και φυσικά οι κακές, πολύ κακές κριτικές, μάλλον έβαλαν πρόωρο τέλος στο κινηματογραφικό Monster Hunter, μιας και η ταινία δεν έβγαλε ούτε το κόστος της.
    Αυτό φαίνεται όμως πως δεν φαίνεται να σταματάει τον Paul W.S. Anderson και τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του, παίρνοντας αυτή τη φορά στα χέρια του το έργο του George R.R. Martin!

    Στη νέα του ταινία, ο Anderson σκοπεύει να διασκευάσει την short story του συγγραφέα του Game of Thrones, In The Lost Lands σε μια επική περιπέτεια φαντασίας με πρωταγωνίστρια φυσικά και πάλι την Milla Jovovich, ενώ δίπλα της θα δούμε και τον Dave Bautista (The Warrior's Gate).

    Σύμφωνα με το στόρι, μια βασίλισσα απελπισμένη να εκπληρώσει τον έρωτά της, προσλαμβάνει την επικίνδυνη μάγισσα Gray Alys (Jovovich) και την στέλνει στην στοιχειωμένη ερημιά των Lost Lands για να νικήσει έναν δαίμονα και να αποκτήσει τη δύναμη να μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο.

    Να πω ότι περιμένουμε αυτή τη διασκευή με ανυπομονησία, θα ήταν ψέμα, με τις πιθανότητες η ταινία να είναι έστω διασκεδαστική να μην είναι μεγάλες. 
    Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια της, το "Από το συγγραφέα του Game of Thrones" θα το δούμε πάαααρα πολλές φορές!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Paul W.S. Anderson διασκευάζει George R.R. Martin σε μια νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Milla Jovovich & Dave Bautista! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top