F Οι γυναίκες βρυχώνται, στη νέα σειρά από τις δημιουργούς του Glow - FilmBoy Οι γυναίκες βρυχώνται, στη νέα σειρά από τις δημιουργούς του Glow - FilmBoy
  • Latest News

    Οι γυναίκες βρυχώνται, στη νέα σειρά από τις δημιουργούς του Glow


    Χωρίς σε καμιά περίπτωση να μην απομακρύνεται από τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις, η Nicole Kidman φαίνεται πως έχει ρίξει μεγάλο βάρος της καριέρας της στη μικρή οθόνη, και μετά τα άκρως επιτυχημένα Top of the Lake, Big Little Lies, The Undoing και το προσεχές Nine Perfect Strangers, βάζει μπρος στο Roar.

    Το Roar είναι η νέα δημιουργία των Liz Flahive & Carly Mensch που πριν λίγα χρόνια μας είχαν δώσει το πολύ επιτυχημένο και πρόωρα κομμένο GLOW και βασισμένο στην ομότιτλη συλλογή της Cecelia Ahern (PS, I Love You), θα μας διηγηθεί οκτώ σκοτεινά κωμικές φεμινιστικές ιστορίες.

    Η Kidman εκτός από ρόλο εκτελεστικού παραγωγού, θα έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τις Alison Brie (GLOW), Cynthia Erivo (The Outsider) και Merritt Wever (Run) να είναι οι πρώτες που έχουν ήδη κλείσει θέση, με αρκετές ακόμα να ακολουθούν.

    Το Roar έχει ήδη κλείσει θέση στο Apple TV+, κι αν αναλογιστούμε πως το βιβλίο της Ahern περιέχει καμιά 30αριά συνολικά ιστορίες, δεν θα εκπλαγούμε αν η σειρά ανανεωθεί και μάλιστα σύντομα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι γυναίκες βρυχώνται, στη νέα σειρά από τις δημιουργούς του Glow Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top