F Top of the Lake: China Girl trailer: Η αστυνομική σειρά της Jane Campion επιστρέφει για 2η σεζόν! - FilmBoy Top of the Lake: China Girl trailer: Η αστυνομική σειρά της Jane Campion επιστρέφει για 2η σεζόν! - FilmBoy
  • Latest News

    Top of the Lake: China Girl trailer: Η αστυνομική σειρά της Jane Campion επιστρέφει για 2η σεζόν!


    Και μόνο η είδηση ότι η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα των The Piano και The Portrait of a Lady, Jane Campion θα δοκίμαζε τις δυνάμεις της στη μικρή οθόνη, ήταν αρκετό να μας εξάψει τη περιέργεια. 
    Όταν μάθαμε ότι το Top of the Lake δεν θα ήταν απλά μια σειρά που θα είχε το όνομά της ως λεζάντα αλλά θα ήταν ολοδική της, μας ενθουσίασε. 

    Τα αποτελέσματα λίγο πολύ γνωστά, με τη πρώτη σεζόν να παίρνει εξαιρετικές κριτικές και να χαρίζει στην πρωταγωνίστρια Elisabeth Moss μια Χρυσή Σφαίρα.
    Παρότι η σειρά σχεδιάστηκε ως αυτοτελής, η επιτυχία έπεισε την Campion να επιστρέψει για δεύτερο κύκλο, του οποίου έχει αναλάβει και πάλι τόσο το σενάριο (μαζί με τον Gerard Lee) όσο και τη σκηνοθεσία, έχοντας δίπλα της όχι τον Garth Davis, ο οποίος είχε άλλες υποχρεώσεις, αλλά τον Ariel Kleiman (Partisan).

    Τα νέα επεισόδια βρίσκουν την αστυνόμο Robin Griffin να επιστρέφει στο Σίντνεϊ (από τη Νέα Ζηλανδία που βρισκόταν στο πρώτο κύκλο) και να αναλαμβάνει μια νέα υπόθεση δολοφονίας, όταν ανθρώπινα μέλη που ανήκουν σε νεαρή γυναίκα από την Ασία, ξεβράζονται σε μια τοπική παραλία.

    Η νέα σεζόν που έχει τον υπότιτλο China Girl προβλήθηκε στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών και σε λίγες ημέρες θα κάνει και τη τηλεοπτική της πρεμιέρα, αρχικά στο BBC2 στις 27 Ιουλίου και κατόπιν στα Hulu και Sundance Channel.

    To cast με εξαίρεση την Elisabeth Moss που έχει φυσικά το πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι εξ ολοκλήρου καινούριο, με τους Nicole Kidman, Gwendoline Christie (Game of Thrones), David Dencik (Regression), Alice Englert (Beautiful Creatures) και Ewen Leslie (The Daughter) να εμφανίζονται σε νέους ρόλους.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Top of the Lake: China Girl trailer: Η αστυνομική σειρά της Jane Campion επιστρέφει για 2η σεζόν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top