F Christian Bale και Scott Cooper ετοιμάζονται να ξανασυνεργαστούν σε ένα gothic αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου! - FilmBoy Christian Bale και Scott Cooper ετοιμάζονται να ξανασυνεργαστούν σε ένα gothic αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου! - FilmBoy
  • Latest News

    Christian Bale και Scott Cooper ετοιμάζονται να ξανασυνεργαστούν σε ένα gothic αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου!


    Με το Antlers να έχει ολοκληρώσει γυρίσματα από τον Νοέμβριο του 2018 και ακόμα να περιμένει τη διανομή του, ο Scott Cooper δεν θα μπορούσε παρά να σχεδιάζει το επόμενό του βήμα.

    Αυτό φαίνεται πως θα είναι το The Pale Blue Eye, ένα παραδοσιακό gothic murder mystery, εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του Louis Bayard που μας πηγαίνει στη Νέα Υόρκη του 1830 και συγκεκριμένα στη στρατιωτική ακαδημία West Point, εκεί όπου ένας νεαρός δόκιμος βρίσκεται μυστηριωδώς απαγχονισμένος. 
    Παρότι αρχικά μοιάζει με αυτοκτονία, όταν το επόμενο πρωί το πτώμα του εξαφανίζεται, οι υπεύθυνοι καλούν τον βετεράνο ντετέκτιβ Augustus Landor για να ερευνήσει την υπόθεση. 
    Σε αυτή την έρευνα τον βοηθάει ένας άλλος νεαρός δόκιμος ονόματι... Edgar Allan Poe, ναι Ο Edgar Allan Poe!

    Ο Scott Cooper ανέλαβε τόσο τη διασκευή του σεναρίου όσο και τη σκηνοθεσία, έχοντας μάλιστα ήδη κλείσει τον Christian Bale -με τον οποίον θα συνεργαστεί για τρίτη φορά μετά τα Hostiles και Out of the Furnace- για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Christian Bale και Scott Cooper ετοιμάζονται να ξανασυνεργαστούν σε ένα gothic αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top