F Η Carey Mulligan στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου αναρωτιέται για την ύπαρξη του έρωτα! - FilmBoy Η Carey Mulligan στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου αναρωτιέται για την ύπαρξη του έρωτα! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Carey Mulligan στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου αναρωτιέται για την ύπαρξη του έρωτα!


    Δεν έχω προσωπική άποψη μιας και δεν έχω καταφέρει ακόμα να το δω, όμως τα Μήλα είναι σίγουρα η ελληνική ταινία που έκανε τον μεγαλύτερο θόρυβο (τουλάχιστον εκτός συνόρων) το 2020 και σύμφωνα με τις προβλέψεις θεωρείται πως έχει και αρκετές πιθανότητες να φτάσει ψηλά στο shortlist των ξενόγλωσσων Όσκαρ.

    Έχοντας την Cate Blachette στη παραγωγή, το επόμενο βήμα για τον Χρήστο Νίκου φαίνεται πως ήταν απόλυτα φυσικό με τον Έλληνα δημιουργό να βάζει μπρος τη πρώτη του αγγλόφωνη ταινία.

    Ο τίτλος της θα είναι Fingernails και το σενάριο που αυτή τη περίοδο γράφεται από τον Νίκου, τον συνεργάτη του Σταύρο Ράπτη και τον Βρετανό θεατρικό συγγραφέα Sam Steiner, θα έχει ως κεντρική ηρωίδα την Anna, μια νεαρή γυναίκα που έχει την έντονη υπόνοια πως η μακροχρόνια σχέση στην οποία βρίσκεται δεν είναι αληθινή. 
    Σε μια προσπάθεια να το αποδείξει, η Anna πιάνει δουλειά σε ένα μυστηριώδες ινστιτούτο που δοκιμάζει την παρουσία του έρωτα σε ζευγάρια!

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Carey Mulligan (Promising Young Woman), η οποία ήταν και η πρώτη επιλογή για το ρόλο και τον δέχτηκε με ένα απλό τηλεφώνημα, ενώ στη παραγωγή θα βρίσκεται και πάλι η Dirty Films της Blanchette.
    Αναμένουμε νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Carey Mulligan στη νέα ταινία του Χρήστου Νίκου αναρωτιέται για την ύπαρξη του έρωτα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top