F True Mothers trailer: Σύγκρουση θετής και βιολογικής μητέρας, στην Ιαπωνική πρόταση για τα Όσκαρ! - FilmBoy True Mothers trailer: Σύγκρουση θετής και βιολογικής μητέρας, στην Ιαπωνική πρόταση για τα Όσκαρ! - FilmBoy
  • Latest News

    True Mothers trailer: Σύγκρουση θετής και βιολογικής μητέρας, στην Ιαπωνική πρόταση για τα Όσκαρ!


    Δεν έχω εκτεταμένη γνώση της δουλειάς της Naomi Kawase, με όσα έχω δει μέχρι στιγμής να μου δημιουργούν μια ακραία διφορούμενη εντύπωση, με το An να είναι μία πραγματικά πολύ όμορφη ταινία που είδα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προ πενταετίας, όμως ήταν ένα πραγματικό βασανιστήριο ενώ προσπαθούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά στη προβολή του προπέρσινου Vision.

    Η Γιαπωνέζα δημιουργός επιστρέφει φέτος με το True Mothers (aka Asa ga Kuru) που μας διηγείται την ιστορία ενός μεσοαστικού ζευγαριού που επί χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί χωρίς επιτυχία, και αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον νεογέννητο Asato. 
    Έξι χρόνια αργότερα, η ήρεμη ζωή τους διαταράσσεται όταν μια νεαρή γυναίκα εμφανίζεται στη πόρτα τους ισχυριζόμενη πως είναι η βιολογική μητέρα του Asato, ζητώντας τους να της τον επιστρέψουν!

    Η ταινία έπεσε πάνω στη φουρτούνα του covid με αποτέλεσμα οι περισσότερες φεστιβαλικές του προβολές να γίνουν online, μεταξύ των οποίων και στο ΦΚΘ, όμως αυτό δεν το εμπόδισε να πάρει πολύ καλές κριτικές και να είναι και η επίσημη πρόταση της Ιαπωνίας για τα προσεχή Όσκαρ.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: True Mothers trailer: Σύγκρουση θετής και βιολογικής μητέρας, στην Ιαπωνική πρόταση για τα Όσκαρ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top