F The Reckoning trailer: Ο διάβολος κρύβεται πίσω από το φόβο, στη νέα ταινία εποχής του Neil Marshall - FilmBoy The Reckoning trailer: Ο διάβολος κρύβεται πίσω από το φόβο, στη νέα ταινία εποχής του Neil Marshall - FilmBoy
  • Latest News

    The Reckoning trailer: Ο διάβολος κρύβεται πίσω από το φόβο, στη νέα ταινία εποχής του Neil Marshall


    Το... αυτό σέρνει καράβι, λέει η παροιμία, με την Αυστραλέζα ενζενύ Charlotte Kirk να οδηγεί την ήδη τραυματισμένη καριέρα του Neil Marshall στο γκρεμό.

    Η ουσιαστικά άγνωστη ηθοποιός πριν μερικά χρόνια έγινε "διάσημη" όταν βγήκαν στη φόρα οι... επαφές της με κορυφαία στελέχη κινηματογραφικών στούντιο, τα οποία προσέγγιζε συστηματικά ώστε να της δίνουν ρόλους, με αποτέλεσμα πολλοί απ' αυτούς να καταστρέψουν τη καριέρα τους. Ανάμεσα σ' αυτούς λέγεται πως ήταν και ο Avi Lerner της Millennium Films, μέσω του οποίου γνώρισε τον Neil Marshall που εκείνη τη περίοδο σκηνοθετούσε το Hellboy. Οι δικαιολογημένα κακές κριτικές που πήρε η ταινία φαίνεται πως δεν ήταν το μοναδικό κακό για τον σκηνοθέτη, αφού η σχέση του με την Kirk οδήγησε σε αρραβώνα, και κατόπιν και σε επαγγελματική συνεργασία, με την ηθοποιό να μπαίνει όχι μόνο πρωταγωνήστρια στη νέα του ταινία αλλά και συν-σεναριογράφος!

    Η ιστορία μας πάει στην Αγγλία της περίοδο της Μεγάλης Πανώλης, με την νεαρή χήρα Grace να κατηγορείται ως μάγισσα από τον σπιτονοικοκύρη της όταν εκείνη αρνείται τις ανήθικες προτάσεις του. Ο κυνηγός μαγισσών και δικαστής Moorcroft την συλλαμβάνει και την υποβάλλει σε τρομακτικά βασανηστηρια, βασανηστήρια που ανοίγουν τη ψυχή της ώστε να μπει πραγματικά ο διάβολος μέσα της.

    Δίπλα στην Charlotte Kirk που πρωταγωνιστεί, βρίσκουμε τους Sean Pertwee (Howl), Joe Anderson (Abattoir) και Steven Waddington (Kursk).

    Στις φεστιβαλικές του προβολές, το The Reckoning πήρε πολύ κακές κριτικές, με τη ταινία να βγαίνει σε vod στις 5 Φεβρουαρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Reckoning trailer: Ο διάβολος κρύβεται πίσω από το φόβο, στη νέα ταινία εποχής του Neil Marshall Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top