F Έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια τρόμου είναι η Vera Farmiga στο Bad Bloom - FilmBoy Έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια τρόμου είναι η Vera Farmiga στο Bad Bloom - FilmBoy
  • Latest News

    Έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια τρόμου είναι η Vera Farmiga στο Bad Bloom


    Το να βλέπεις μια ηθοποιό που έμοιαζε ικανή να χτυπάει βραβεία και μεγάλους ρόλους να τυποποιείται σε ταινίες τρόμου δεν είναι το ιδανικότερο, όμως στον αντίποδα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε το ταλέντο της Vera Farmiga σε ένα είδος που είναι δυστυχώς πλημηρισμένο από ατάλαντες bimbos.

    Ενώ λοιπόν περιμένουμε να τη δούμε στο καθυστερημένο λόγω covid The Conjuring 3, η ηθοποιός έκλεισε θέση σε μία ακόμη ταινία τρόμου, αυτή τη φορά έξω από το σύμπαν του James Wan, με τίτλο Bad Bloom.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα είναι ο Bryce McGuire (Unfollowed) με τη ταινία να χαρακτηρίζεται ως παραμύθι τρόμου, το οποίο μας συστήνει μια οικογένεια που ζει ολομόναχη σε ένα απομονωμένο νησί, με σκοπό να κρατούν υπό έλεγχο ένα τέρας. Όταν η σφιχτοδεμένη πραγματικότητά τους καταρρέει, τα παιδιά της οικογένειας αρχίζουν να συνειδοτοποιούν που το τέρας που πρέπει να φοβούνται δεν είναι αυτό που φαντάζονται.

    Η Vera Farmiga θα συμμετέχει και στη παραγωγή του φιλμ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έτοιμη να μπει σε νέα μονοπάτια τρόμου είναι η Vera Farmiga στο Bad Bloom Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top