F Land trailer: Η Robin Wright ψάχνει το νόημα της ζωής στην άγρια φύση, στο σκηνοθετικό τη ντεμπούτο! - FilmBoy Land trailer: Η Robin Wright ψάχνει το νόημα της ζωής στην άγρια φύση, στο σκηνοθετικό τη ντεμπούτο! - FilmBoy
  • Latest News

    Land trailer: Η Robin Wright ψάχνει το νόημα της ζωής στην άγρια φύση, στο σκηνοθετικό τη ντεμπούτο!


    Είναι συχνό φαινόμενο για έναν ηθοποιό που συμμετέχει σε μια επιτυχημένη σειρά, κάποια στιγμή να δοκιμάσει να περάσει και πίσω από τη κάμερα. Αυτό ακριβώς έκανε και η Robin Wright και αφού έκανε το "αγροτικό" της με μερικά επεισόδια του House of Cards, τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανέβει στις μεγάλες κατηγορίες, παρουσιάζοντας την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα με τίτλο Land.

    Η ταινία μας παρουσιάζει την ιστορία της Edee Mathis, μιας επιτυχημένης δικηγόρου που μετά από ένα αδιανόητο συμβάν, αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να αναζητήσει την ισορροπία της στη φύση. Μετακομίζει σε μια απομωνομένη καλύβα στα Βραχώδη Όρη, όμως η έλλειψη ικανοτήτων επιβίωσης την οδηγεί κοντά στο θάνατο. Μέχρι που την σώζει ένας κυνηγός, ο οποίος αναλαμβάνει να τη μάθει όχι μόνο πως να επιβιώνει αλλά πως να βλέπει ολόκληρη τη ζωή.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχουν γράψει οι Erin Dignam (Submergence) και Jesse Chatham, με την Robin Wright να σκηνοθετεί αλλά και να πρωταγωνιστεί δίπλα στον Demián Bichir (The Grudge).

    Το Land θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου, ελπίζουμε στους κινηματογράφους. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Land trailer: Η Robin Wright ψάχνει το νόημα της ζωής στην άγρια φύση, στο σκηνοθετικό τη ντεμπούτο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top