F Έρχεται το 15ο remake των "Τέλειων Ξένων¨ στα αραβικά με την Nadine Labaki! - FilmBoy Έρχεται το 15ο remake των "Τέλειων Ξένων¨ στα αραβικά με την Nadine Labaki! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το 15ο remake των "Τέλειων Ξένων¨ στα αραβικά με την Nadine Labaki!


    Ούτε στα όνειρά του θα μπορούσε να φανταστεί ο Paolo Genovese πως το σενάριό του για το Perfetti Sconosciuti θα είχε τέτοια ζήτηση!

    Η επιτυχημένη ιταλική ταινία του 2016 έχει γίνει remake στα ελληνικά ως Τέλειοι Ξένοι από τον Θοδωρή Αθερίδη, στα ισπανικά ως Perfectos Desconocidos από τον Álex de la Iglesia, στα τούρκικα ως Cebimdeki Yabanci από την Serra Yilmaz, στα γαλλικά ως Le Jeu από τον Fred Cavayé, στα μεξικάνικα ως Perfectos Desconocidos από τον Manolo Caro, στα κορεάτικα ως Wanbyeokhan Tain από τον J.Q. Lee, στα κινέζικα ως Lai Dian Kuang Xiang από την Miao Yu, στα πολωνικά ως (Nie)znajomi από τον Tadeusz Sliwa, στα γερμανικά ως Das Perfekte Geheimnis από τον Bora Dagtekin, στα τσεχοσλοβάκικα ως Známi Neznámi από τη Zuzana Marianková, στα ουγγρικά ως Búék από την Krisztina Goda, στα ρώσικα ως Gromkaya Svyaz από τον Aleksey Nuzhnyy, στα αρμένικα ως Unknown Subscriber από τον Arshaluys Harutyunyan και στα βιετναμέζικα ως Tiệc Trăng Máu από τον Quang Dung Nguyen!

    Το κύμα όμως δεν φαίνεται να έχει σταματημό, αφού εκτός του αμερικάνικου remake που ετοιμάζει η Issa Rae, πολύ σύντομα θα μπει για γυρίσματα μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή του, συμπαραγωγής ΗΑΕ, Αιγύπτου και Λιβάνου!

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο έμπειρος παραγωγός αλλά πρωτάρης πίσω από τη κάμερα Wissam Smayra με την ιστορία να έχει διασκευασθεί αναλόγως και να λαμβάνει χώρα στο σημερινό Λίβανο με τα αντίστοιχα πολιτικά προβλήματα και εν μέσω της πανδημίας!

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Nadine Labaki (Capharnaüm), Adel Karam (L'Insulte), Mona Zaki (30 Years Ago), Eyad Nassar (Diamond Dust), Diamand Bou Abboud (Insyriated) και Georges Khabbaz (Under the Bombs).

    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου χωρίς να αποκλείεται η ταινία να προλάβει να κάνει πρεμιέρα μέχρι τα τέλη του χρόνου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το 15ο remake των "Τέλειων Ξένων¨ στα αραβικά με την Nadine Labaki! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top