F Finding Ohana trailer: Τα "θέλω-να-γίνω-Goonies" της γενιάς του Netflix μας έρχονται από τη Χαβάη! - FilmBoy Finding Ohana trailer: Τα "θέλω-να-γίνω-Goonies" της γενιάς του Netflix μας έρχονται από τη Χαβάη! - FilmBoy
  • Latest News

    Finding Ohana trailer: Τα "θέλω-να-γίνω-Goonies" της γενιάς του Netflix μας έρχονται από τη Χαβάη!


    Με το Disney+ να τραβάει συνεχώς όλο και περισσότερο νεανικό κοινό, το Netflix είναι λογικό να κάνει ότι μπορεί για να μη χάσει τους συνδρομητές του, έτσι λίγες εβδομάδες μετά τη πρεμιέρα του We Can Be Heroes, ετοιμάζεται να προσθέσει στη φιλμοθήκη της ακόμα μία original ταινία για το ίδιο πάνω-κάτω age group, το Finding Ohana.

    Ένα καλοκαίρι στο Οάχου γίνεται ξαφνικά συναρπαστικό για δύο αδέλφια από το Μπρούκλιν, τα οποία, με οδηγό ένα ημερολόγιο που αναφέρεται σε έναν χαμένο θησαυρό, ξεκινούν μια επική περιπέτεια με φίλους που τους φέρνει κοντά με τη χαβανέζικη κληρονομιά τους.

    Να με συμπαθάτε για την έκφραση αλλά θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, με το Finding Ohana να κάνει ότι μπορεί για να πλασαριστεί ως το νέο Goonies.
    Το σενάριο έχει γράψει κάποια Christina Strain ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την έμπειρη τηλεοπτική Jude Weng που εδώ κάνει το "κινηματογραφικό" της ντεμπούτο.

    Πρωταγωνιστούν οι Kea Peahu, Alex Aiono, Lindsay Watson, Owen Vaccaro (The House with a Clock in Its Walls), Kelly Hu (X-Men 2), Branscombe Richmond (Soul Surfer), Ke Huy Quan (The Goonies), Brad Kalilimoku, Chris Parnell (Goosebumps 2), Marc Evan Jackson (The High Note) και Ricky Garcia.

    Το Finding Ohana θα ανέβει στο Netflix στις 29 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Finding Ohana trailer: Τα "θέλω-να-γίνω-Goonies" της γενιάς του Netflix μας έρχονται από τη Χαβάη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top