F Goosebumps 2 trailer: Εφηβικές ...ανατριχίλες στο Halloween! - FilmBoy Goosebumps 2 trailer: Εφηβικές ...ανατριχίλες στο Halloween! - FilmBoy
  • Latest News

    Goosebumps 2 trailer: Εφηβικές ...ανατριχίλες στο Halloween!


    Μπορεί η πρώτη ταινία να απογοήτευσε, ειδικά τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς της σειράς βιβλίων του R.L. Stein, όμως ήταν μια αξιοπρεπής και αρκετά διασκεδαστική οικογενειακή περιπέτεια. 
    Η μέτρια κριτική και εμπορική πορεία δεν άφηνε πολλές πιθανότητες για sequel, όμως αυτό τελικά πήρε το πράσινο φως και το Goosebumps 2: Haunted Halloween έρχεται αυτό τον Οκτώβρη στις αίθουσες.

    Στη μικρή πόλη του Wardenclyffe, τη νύχτα του Halloween, δυο αγόρια ανακαλύπτουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι ένα χειρόγραφο με τίτλο Haunted Halloween. 
    Όταν το ανοίγουν, άθελά τους απελευθερώνουν τον Slappy που με τη βοήθεια μιας στρατιάς τεράτων που τον βοηθούν θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν κανονική αποκάλυψη. 
    Τα δυο αγόρια με τη βοήθεια της αδελφής ενός τους, θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

    Είναι νομίζω ξεκάθαρο, ότι οι παραγωγοί ακολούθησαν τη γνωστή μέθοδο της μείωσης κόστους ώστε να μειώσουν και το ρίσκο, με τη ταινία να μοιάζει πολύ πιο “φτηνή” από τη πρώτη, θυμίζοντάς μας παραγωγές περασμένων δεκαετιών.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Rob Lieber (Peter Rabbit) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ari Sandel (The DUFF) με τους Jeremy Ray Taylor (It), Caleel Harris (Think Like a Man) και Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle) να είναι το νέο πρωταγωνιστικό τρίδυμο. 
    Όσο για τον Jack Black, η παρουσία του έχει επιβεβαιωθεί μόνο ανεπίσημα και μόνο ως η φωνή του Slappy, με το όνομά του να λάμπει δια της απουσίας του από το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Goosebumps 2 trailer: Εφηβικές ...ανατριχίλες στο Halloween! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top