F Οι Nicole Kidman & Javier Bardem έκλεισαν θέση για τη νέα ταινία του Aaron Sorkin! - FilmBoy Οι Nicole Kidman & Javier Bardem έκλεισαν θέση για τη νέα ταινία του Aaron Sorkin! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Nicole Kidman & Javier Bardem έκλεισαν θέση για τη νέα ταινία του Aaron Sorkin!


    Το The Trial of the Chicago 7 άφησε αρκετά ανάμεικτες εντυπώσεις με αρκετούς να το συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των απογοητεύσεων του 2020 και άλλους τόσους να το βάζουν στη λίστα με τις ταινίες που έχουν ελπίδες περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις αποτυχημένη, ειδικά αναλογιζόμενος πως βρέθηκε στη λίστα του Netflix με τα περισσότερα views.

    Έτσι λοιπόν, δεν μας εκπλήσσει που ο Aaron Sorkin ξανάπιασε αμέσως δουλειά βάζοντας μπρος ένα παλιό του project, το Being The Ricardos.

    Η ταινία καταπιάνεται με τη προσωπική αλλά και επαγγελματική σχέση των θρύλων της αμερικάνικης τηλεόρασης Lucille Ball και Desi Arnaz που συμπρωταγωνιστούσαν στο κλασσικό sitcom της δεκαετίας του '50, I Love Lucy.

    Ο Sorkin αρχικά είχε αναλάβει μόνο το σενάριο, όμως τελικά αποφάσισε να πάρει και τα ηνία της σκηνοθεσίας, έχοντας ήδη βρει τους εκλεκτούς του για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα πρόσωπα των Nicole Kidman και Javier Bardem.

    Τη παραγωγή έχουν αναλάβει οι Amazon Studios και Escape Artists, με το φιλμ να τιτλοφορείται Being the Ricardos.

    Λόγω covid-19, ακόμα είναι άγνωστο το πότε το φιλμ θα μπορέσει να μπει για γυρίσματα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Nicole Kidman & Javier Bardem έκλεισαν θέση για τη νέα ταινία του Aaron Sorkin! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top