F Soul Surfer - FilmBoy Soul Surfer - FilmBoy
  • Latest News

    Soul Surfer

    Επιφανειακά, η αληθινή ιστορία της Bethany Hamilton μπορεί να προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις.

    Μια νεαρή surfer που βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει επαγγελματίας αντιμετωπίζει μια προσωπική απώλεια τόσο μεγάλη, ικανή να καταστρέψει τη μελλοντική σταδιοδρομία της και το πάθος της για τη θάλασσα εν ριπή οφθαλμού.

    Το γεγονός ότι το πάλεψε, επέστρεψε στις σανίδες και τελικά θριάμβευσε είναι μια απόδειξη στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και σύμφωνα με τη ταινία, η μεγαλύτερη απόδειξη για τη πίστη και τη δύναμη μιας υψηλότερης ύπαρξης.

    Άλλωστε, η Εκκλησία παίζει σημαντικό ρόλο στη καθημερινότητα της Bethany.

    Λόγω αυτού του τελευταίου, το Soul Surfer φιγουράρει στα θρησκόληπτα site ολόκληρης της Αμερικής.

    Ναι, είναι μια συναρπαστική ιστορία, αλλά ίσως ταίριαζε καλύτερα σε ...




    ...ταινία μικρού μήκους.

    Η Bethany (AnnaSophia Robb) είναι μια πολλά υποσχόμενη έφηβη surfer και ζει μια ευτυχισμένη ζωή στη Hawaii με τους γονείς της (Dennis Quaid και Helen Hunt), τα αδέλφια της (Jeremy Sumpter και Ross Thomas) και τη κολλητή της (Lorraine Nicholson).

    Κάνει surf όλη μέρα (τι άλλο να κάνεις στη Hawaii) και γνωρίζει τη Sarah (Carrie Underwood, η δημοφιλέστατη country τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόσφατα - το alter ego της Taylor Swift – αλλά και  φωνάρα) η οποία εκπροσωπεί μια μεγάλη εταιρεία και τη σπονσοράρει. 


    Μια μέρα όμως, ένας καρχαρίας της επιτίθεται και η Bethany χάνει το αριστερό της χέρι από τον ώμο.

    Η κοπέλα έχει να αντιμετωπίσει τη τραυματική σωματική αλλαγή και το ότι δε θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική ποτέ ξανά.

    Σκηνοθετεί ο Sean McNamara που έχει συνηθίσει να δουλεύει με νεαρές κοπέλες σε κοριτσίστικες ταινίες πριν πολλά χρόνια και σε τηλεοπτικές σειρές από πάντα.

    Οι κριτικές του συνολικά είναι μοιρασμένες στη μέση (με πολλά παράπονα για το ακατανόητο μοντάζ από τη μέση και μετά) , αλλά αποτέλεσε μια μινι έκπληξη στο box office κάνοντας πάνω από  $10 εκατομμύρια στο άνοιγμα του στις 8 Απριλίου (ενώ είχε πρώτη πρόβλεψη το Φεβρουάριο για $5), ξεπερνώντας και το αναμενόμενο Your Highness με τη Natalie Portman.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Soul Surfer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top