F Wayne trailer: Ο John Wick συναντά τον John Hughes στη βίαιη νεανική σειρά του YouTube! - FilmBoy Wayne trailer: Ο John Wick συναντά τον John Hughes στη βίαιη νεανική σειρά του YouTube! - FilmBoy
  • Latest News

    Wayne trailer: Ο John Wick συναντά τον John Hughes στη βίαιη νεανική σειρά του YouTube!


    Αργά αλλά σταθερά, το YouTube Premium γεμίζει την υπηρεσία με νέες παραγωγές, η πλειοψηφία των οποίων απευθύνεται σε νεανικό κοινό, κάτι που δεν ξαφνιάζει αλλά λίγη περισσότερη ποικιλία δεν θα έβλαπτε.

    Το Wayne είναι μια κωμική περιπέτεια που μας συστήνει τον... Wayne, ένα 15χρονο αγόρι με σκληρά κότσια και χρυσή καρδιά, που με τη βοήθεια της κοπέλας του, ξεκινούν από τη Βοστόνη για τη Φλόριντα για να πάρουν πίσω το ένα πανέμορφο Pontiac Firebird που έκλεψαν από τον πατέρα του, και να το φέρει πίσω πριν εκείνος αφήσει τη τελευταία του ανάσα.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Shawn Simmons (μη τον ψάχνετε, σε κάτι παιδικές σειρές έχει συμμετάσχει μόνο), ενώ στη παραγωγή βρίσκουμε και τα ονόματα των Rhett Reese & Paul Wernick, δημιουργών των Deadpool και Zombieland.

    Πρωταγωνιστούν οι Mark McKenna (Sing Street) και Ciara Bravo (Red Band Society) με τη σειρά να ανεβαίνει στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 16 Ιανουαρίου.

    Πολύ αμφιβάλλω αν θα καταφέρει να τηρήσει τις υποσχέσεις του για μία μίξη John Hughes και John Wick αλλά τουλάχιστον ελπίζω να μην καταλήξει ακόμα ένα The End of the Fucking World.
    Δείτε το trailer..


    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wayne trailer: Ο John Wick συναντά τον John Hughes στη βίαιη νεανική σειρά του YouTube! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top