F Father Figures trailer: Ed Helms και Owen Wilson ψάχνουν το βιολογικό τους πατέρα! - FilmBoy Father Figures trailer: Ed Helms και Owen Wilson ψάχνουν το βιολογικό τους πατέρα! - FilmBoy
  • Latest News

    Father Figures trailer: Ed Helms και Owen Wilson ψάχνουν το βιολογικό τους πατέρα!


    Δύο από τους πιο αγαπημένους κωμικούς της γενιάς τους, που περιέργως μέχρι στιγμής δεν είχαν συνεργαστεί, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη νέα κωμωδία Father Figures (πιο γνωστή με τον προηγούμενο τίτλο της Bastards).

    Ο Peter και ο Kyle είναι δυο αδέρφια που μεγάλωσαν γνωρίζοντας ότι ο πατέρας που δε γνώρισαν ποτέ πέθανε από καρκίνο όταν ήταν πολύ μικροί. 
    Ενώ η μητέρα τους ετοιμάζεται για το νέο της γάμο, αποφασίζει να τους αποκαλύψει ότι όλο αυτό ήταν παραμύθι, και ότι πραγματικά δε ξέρει ποιος είναι ο πατέρας τους, αφού τη περίοδο που τους συνέλαβε, στη ζωή της υπήρχαν…αρκετοί άνδρες. 

    Έτσι οι δύο άνδρες, με ελάχιστα στοιχεία, ξεκινούν το ταξίδι από υποψήφιο πατέρα σε υποψήφιο πατέρα για να μάθουν ποιος είναι πραγματικά ο βιολογικός τους πατέρας.

    Το πρωτότυπο σενάριο του Father Figures έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος αλλά ραγδαία ανερχόμενος Justin Malen, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε ακόμα έναν πρωτοεμφανιζόμενο, το έμπειρο διευθυντή φωτογραφίας Lawrence Sher.

    Πρωταγωνιστούν οι Ed Helms, Owen Wilson, Glenn Close, J.K. Simmons, Terry Bradshaw, June Squibb, Bill Irwin και άλλοι.
    Το Father Figures (με τον παλιό του τίτλο) ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αρχές του έτους, όμως για άγνωστους λόγους εξαφανίστηκε από το καλεντάρι και κατέληξε στις 21 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το (νέο) trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Father Figures trailer: Ed Helms και Owen Wilson ψάχνουν το βιολογικό τους πατέρα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top