F Mr. Mayor trailer: Ο Ted Danson γίνεται δήμαρχος του Los Angeles στη νέα κωμική σειρά της Tina Fey - FilmBoy Mr. Mayor trailer: Ο Ted Danson γίνεται δήμαρχος του Los Angeles στη νέα κωμική σειρά της Tina Fey - FilmBoy
  • Latest News

    Mr. Mayor trailer: Ο Ted Danson γίνεται δήμαρχος του Los Angeles στη νέα κωμική σειρά της Tina Fey


    Μετά το τέλος του Unbreakable Kimmy Schmidt, η Tina Fey είχε σκοπό να επιστρέψει στο κόσμο του 30 Rock, συνεχίζοντας την ιστορία του Jack Donaghy βάζοντάς τον υποψήφιο για δήμαρχο του Λος Άντζελες. Η αδυναμία στη συμφωνία με τον Alec Baldwin άλλαξε τα σχέδια με το project να... ανεξαρτητοποιείται και κάπως έτσι γεννήθηκε το Mr. Mayor.

    Η σειρά μας συστήνει τον Neil Bremer, έναν πλούσιο επιχειρηματία που αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λος Άντζελες για... όλους τους λάθος λόγους! Όταν λοιπόν εκλέγεται θα πρέπει να βρει τα πατήματά του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προσωπικού του αλλά και της έφηβης κόρης του, ενώ ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει μια θεότρελη αύξηση του πληθυσμού των κογιότ στη πόλη!

    Πρωταγωνιστούν οι Ted Danson (The Good Place), Holly Hunter (Here and Now), Bobby Moynihan (Me, Myself and I), Vella Lovell (Crazy Ex-Girlfriend), Mike Cabellon και Kyla Kenedy (Speechless).

    To Mr. Mayor θα κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 7 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mr. Mayor trailer: Ο Ted Danson γίνεται δήμαρχος του Los Angeles στη νέα κωμική σειρά της Tina Fey Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top