F Here and Now trailer: Ο δημιουργός του True Blood επιστρέφει με νέα δραματική σειρά - FilmBoy Here and Now trailer: Ο δημιουργός του True Blood επιστρέφει με νέα δραματική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Here and Now trailer: Ο δημιουργός του True Blood επιστρέφει με νέα δραματική σειρά


    Στη δημοσιότητα έδωσε το HBO το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της νέας δραματικής σειράς Here and Now του Alan Ball.

    Ο δημιουργός των Six Feet Under και True Blood βάζει στο στόχαστρο του τους Bishops, μια πολύ-πολιτισμική αμερικάνικη οικογένεια με ένα βιολογικό τους παιδί και τρία υιοθετημένα, ένα από Κολομβία, ένα από Σομαλία και ένα από το Βιετνάμ. 

    Κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της, όμως όταν οι γονείς φέρονται σαν να ζουν σε διαφήμιση που τονίζει το πόσο προχωρημένοι είναι, τα προβλήματα και οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών, φτάνουν στα άκρα. 

    Τους δύο γονείς υποδύονται οι Holly Hunter και Tim Robbins, ενώ στους ρόλους των τεσσάρων παιδιών θα δούμε τους Sosie Bacon (13 Reasons Why), Daniel Zovatto (Don't Breathe), Raymond Lee (Mozart in the Jungle) και Jerrika Hinton (Grey's Anatomy).

    Το Here and Now θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Here and Now trailer: Ο δημιουργός του True Blood επιστρέφει με νέα δραματική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top