F Η Maggie Smith θυμάται τη ζωή της ως γραμματέας του αρχι-Ναζί Γκέμπελς! - FilmBoy Η Maggie Smith θυμάται τη ζωή της ως γραμματέας του αρχι-Ναζί Γκέμπελς! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Maggie Smith θυμάται τη ζωή της ως γραμματέας του αρχι-Ναζί Γκέμπελς!


    Μπορεί να οδεύει ολοταχώς στα 90 της, όμως η Maggie Smith -για καλή μας τύχη- δεν δείχνει να έχει σκοπό να αποσυρθεί, με την αγαπημένη Αγγλίδα ηθοποιό να κλείνει θέση σε μια αρκετά αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία.

    Το A German Life είναι βασισμένο σε μια σειρά συνεντεύξεων που έδωσε η Brunhilde Pomsel, διαβόητη γραμματέας του Ναζί, Joseph Goebbels!

    Αυτές διασκευάστηκαν αρχικά σε θεατρικό έργο το οποίο ανέβηκε στο West End όπως αποσύρθηκε πρόωρα λόγω πανδημίας, και πάλι με πρωταγωνίστρια την Smith, και τώρα ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος των Dangerous Liaisons, Atonement και του πολυανεμενόμενου The Father, Christopher Hampton το διασκευάζει για τη μεγάλη οθόνη, με τον βετεράνο θεατρικό σκηνοθέτη Jonathan Kent να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο... έστω και στα 74 του!

    Την Maggie Smith θα δούμε προσεχώς (;;) στο χριστουγεννιάτικο A Boy Called Christmas του Gil Kennan.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Maggie Smith θυμάται τη ζωή της ως γραμματέας του αρχι-Ναζί Γκέμπελς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top