F Ετοιμάζεται για γυρίσματα η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Xavier Dolan - FilmBoy Ετοιμάζεται για γυρίσματα η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Xavier Dolan - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμάζεται για γυρίσματα η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Xavier Dolan


    Μπορεί ο τίτλος του enfant terrible να έχει ξεθωριάσει, όμως ο Xavier Dolan παραμένει ένα σημαντικό όνομα του παγκόσμιου κινηματογράφου, έστω κι αν τα τελευταία έργα του δεν ικανοποίησαν "αναγκάζοντάς τον" να κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη με το ψυχολογικό θρίλερ The Night Logan Woke Up.

    Εδώ έχουμε μία μίνι-σειρά 5 επεισοδίων, με τον Dolan να έχει τον πλήρη έλεγχο ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής, με την ιστορία να μας βάζει στη ζωή τριών φύλων, οι ζωές των οποίων διαλύονται όταν ένας τους διαπράττει έναν βιασμό.

    Η ιστορία αποτελεί διασκευή του ομότιτλου θεατρικού του Michel Marc Bouchard, με το original cast των Julie Le Breton (Épidémie), Magalie Lepine-Blondeau (Laurence Anyways), Éric Bruneau (Coroner) και Patrick Hivon (Karl & Max) να επιστρέφει.

    Το Night Logan Woke Up ετοιμάζεται να μπει για γυρίσματα τον Μάρτιο, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό σε ποιο δίκτυο θα προβληθεί.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμάζεται για γυρίσματα η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Xavier Dolan Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top