F Η "Crazy Eyes" του OitNB κάθεται στη καρέκλα του ψυχαναλυτή στην ανάσταση του In Treatment - FilmBoy Η "Crazy Eyes" του OitNB κάθεται στη καρέκλα του ψυχαναλυτή στην ανάσταση του In Treatment - FilmBoy
  • Latest News

    Η "Crazy Eyes" του OitNB κάθεται στη καρέκλα του ψυχαναλυτή στην ανάσταση του In Treatment


    Προβλήθηκε μια περίοδο που οι ξένες σειρές που παρακολουθούσαμε περιοριζόταν στο Lost, το 24 και το Prison Break, έτσι το In Treatment δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας.

    Φαίνεται όμως πως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η σειρά του Rodrigo Garcia ήταν όχι απλά κριτικά επιτυχημένη (2 Emmy, 1 Χρυσή Σφαίρα) αλλά και αγαπητή από το κοινό, μιας και μια δεκαετία με την ακύρωσή της με τον τρίτο κύκλο, το HBO αποφάσισε την ανάστασή του!

    Με τη νέα σεζόν να χαρακτηρίζεται ως "reimagining", η σκυτάλη του πρωταγωνιστικού ρόλου περνάει από τον Gabriel Byrne στην βραβευμένη με 3 Emmy, Uzo Aduba πιο γνωστή από ως Crazy Eyes από τη σειρά Orange is the New Black.

    Το ανησυχητικό στοιχείο της επίσημης ανακοίνωσης είναι πως από τη λίστα των ονομάτων που συμμετέχουν στη παραγωγή απουσιάζει εκείνου του Rodrigo Garcia!

    Τα νέα επεισόδια αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο φθινόπωρο και να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2021.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η "Crazy Eyes" του OitNB κάθεται στη καρέκλα του ψυχαναλυτή στην ανάσταση του In Treatment Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top